George Simion, un nou gest controversat în Parlament: l-a tras de urechi pe deputatul USR Iulian Bulai

Liderul AUR George Simion recidivează. Deranjat de aluziile privind legăturilor sale cu regimul de la Kremlin, George Simion l-a tras de urechi pe deputatul USR Iulian Bulai. S-a întâmplat în Parlamentul României.

George Simion face un nou gest controversat în Parlamentul României. După ce în urmă cu o lună şi jumătate l-a agresat pe ministrul Energie, Virgil Popescu, în timpul unui discurs în plenul Camere Deputaţilor, liderul AUR a recidivat.

Deranjat de aluziile privind legăturilor sale cu Rusia şi regimul de la Kremlin, co-preşedintele AUR George Simion l-a tras de urechi pe deputatul USR Iulian Bulai.

George Simion nu este la prima abatere de acest gen. În februarie s-a luat de gât pe ministrul Energiei Virgil Popescu chiar în plenul Parlamentului, la tribună. În urma acestui incident, Parchetul General a anunţat că s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Poate vor un dosar la CEDO pentru politie politica, ma gandesc. Ultraj ca ce, ca i-am facut bezele? Ei ne violenteaza de 30 de ani si eu i-am pus mana pe umar, nu le e rusine?

Si-au batut joc de noi, acum e deja evident in fiecare factura electrica, in fiecare RCA, iar noi sa stam sa ne uitam la ei si SImion e de vina, sa vedem ce imi mai inventeaza. AM facut o cerere penala pe numele lui Citu anul trecut, pe faptele de presupusa coruptie, iar Parchetul ne-a raspuns ca nu e treaba lor ce se intampla in Parlament.

Azi ne-au sunat niste oameni din comuna 1 Decembrie, de pe strada 19, care mi-au spus ca domnul ministru Popescu sta cu ei pe strada. In declaratia de avere nu este aceasta casa. Vreau sa stiu cine e proprietarul spatiului acolo. Daca e OMV Petrom? Nu stiu, dar vreau sa stiu.

Am gresit si stiu ca voi fi sanctionat, dar nu regret ca l-am facut hot. In 2001 a fost retinut pentru inselaciune si fals. Ministru in cabinetul Citu, acum in cel al lui Ciuca. Retinut 24 de ore. Embargoul cu Serbia. Domnul Popescu atunci era director de PECO in Mehedinti. Sotia sa este intr-un conflict de interese, are opt benzinarii OMV in franciza.

600 de milioane de euro au fost catre o firma privata pusa de domnul Popescu in PNRR, cica fara stiinta lui Citu. Cine construieste centrala?, domnul Comanescu, finantatorul ministrului Popescu. Domnul Comanescu a sustinut mai multi politicieni, cica dezinteresat, l-a sustinut si pe domnul Chitac, de la Constanta. Domnul Comanescu nu isi plateste angajatii, dar finanteaza campanii electorale.

Aceeasi doamna care s-a autosesizat la mine pentru Holocaust sau nu stiu ce, este cea care a spus anul trecut ca nu e treaba Parchetului ce se intampla in Parlament.”, a spus George Simion la România TV, după incidentul cu Virgil Popescu.