Doliu în Poliţia Română. Maria, o poliţistă din Iaşi, a murit din cauza unei boli cumplite. Trei copii au rămas fără mamă

Doliu în Poliţia Română. O poliţistă din Iaşi a murit din cauza cancerului. Aceasta a primit diagnosticul cumplut în 2020. De atunci, tânăra mămică a luptat cum a putut pentru a învinge boala nemiloasă. Din păcate, poliţista a pierdut lupta.

Doliu în Poliţia Română. O poliţistă a murit de cancer

Maria fusese diagnosticată cu cancer pulmonar în urmă cu doi ani. De atunci, poliţista urma un tratament dur, pe care dădea aproximativ 5000 de euro pe luna. Deşi s-a chinuit enorm, totul a fost în zadar. Inima Mariei a încetat să mai bată, lăsând în urma ei doar tristeţe. Trei copii au rămas acum fără mamă.

Poliţista şi soţul ei au adoptat în urmă cu câţiva ani o fată şi un băiat, după ce medicii i-au spus că nu va putea face copii. Aceştia au 17, respectiv 16 ani. După ce i-au adoptat pe cei doi copii, o minune a avut loc şi Maria a rămas însărcinată. În 2017 aceasta a născut un băieţel sănătos, potrivit spynews.ro.

Din păcate, toţi cei trei copii vor creşte acum fără mamă.

Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet pentru toţi cei care au cunoscut-o. Pe pagina de Facebook au curs mesajele de condoleanţe.

”Te-ai stins frumoasă floare,/În plină tinereţe, /Lăsând în urma ta,/Durere, lacrimi şi tristeţe”. „Om minunat, ai lasat in inimile noastre multa durere si lacrimi! Dumnezeu te-a ales sa mergi la ceruri mult prea devreme! Sa iti fie odihna în lumină veșnică!”, au fost câteva dintre mesajele triste postate pe internet.