Doi soți din Dolj și fiul lor, găsiți morți în casă de un vecin. Fiul s-a stins cu lumânarea în mână, după ce și-ar fi găsit părinții intoxicaţi cu monoxid de carbon

Doi soţi din Dolj și fiul lor au fost găsiți morți în casă, de un vecin. Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea, cele trei persoane s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați, de către un bărbat de 60 de ani, din Bistreț, despre faptul că i-a găsit pe vecinii săi decedați în locuința lor, din comuna Bistreț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de 2 bărbați de 81 și 61 de ani și o femeie de 80 de ani, toți din Bistreț. Mai exact, doi părinți vârstnici și fiul lor.

Cauza probabilă a morții: intoxicație cu monoxid de carbon

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză.

Cel mai probabil, cei trei au murit ca urmare a unei intoxicații cu monoxid de carbon. Bătrânii erau în pat, iar fiul lor de 61 de ani a fost găsit cu o lumânare în mână. Polițiștii cred că fiul și-a găsit părinții decedați în pat și a vrut să le aprindă o lumânare, însă n-a mai apucat pentru că a murit și el.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor trei persoane.