Un bunic din Harkov i-a lăsat cu ochii-n soare pe soldaţii lui Putin! A furat de la ruşi un camion cu armament şi l-a dus militarilor ucraineni VIDEO

O înregistrare video din Ucraina care prezintă momentul în care un camion rusesc cu armament este predat militarilor ucraineni de către un bunic a devenit virală în mediul online!

Un bunic din Harkov i-a lăsat cu ochii-n soare pe soldaţii lui Putin! Un bătrân din Harkov a prins momentul când ruşii au lăsat un camion cu arme nesupravegheat, a urcat la volan şi a condus în viteză maximă până la militarii ucraineni!

Un bunic din Harkov i-a lăsat cu ochii-n soare pe soldaţii lui Putin! A furat de la ruşi un camion cu armament şi l-a dus militarilor ucraineni

Acţiunea pare să aibă loc undeva în regiunea oraşului Harkov, unde se duc lupte grele de zile în şir. Bătrânul a prins momentul când militarii ruşi şi-au lăsat camionul nesupravegheat şi n-a ezitat în a prelua controlul. S-a urcat la volan şi a plecat glonţ spre liniile de luptă unde ştia că sunt soldaţii ucraineni pentru a preda preţioasa captură!

Bărbatul le-a oferit mașina plină cu armament militarilor ucraineni pentru a putea să apere țara puternic bombardată de către armata lui Vladimir Putin. În imaginile postate pe internet se poate auzi cuvintele de uimire și mulțumire ale soldaților ucraineni atunci când l-au zărit pe bunicul curajos la volanul mașinii încărcate cu arme de război ale rușilor.