Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Ce i-a cerut actorul fiului său

Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Celebrul actor, în vârstă de 86 de ani vrea să fie eutanasiat . Alain Delon își dorește să fie eutanasiat și i-a cerut fiului său, să fie de acord cu acest lucru. Anthony Delon spune că i-a promis tatălui său că va fi lângă el când va face acest pas.

Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Ce i-a cerut actorul fiului său

Alain Delon, în vârstă de 86 de ani, își dorește să fie eutanasiat. Actorul francez i-a cerut fiului său Anthony să îl ajute să încheie socotelile cu viața. Anthony a declarat în cadrul unui interviu recent că tatăl său și-a făcut deja testamentul și intenționează să fie eutanasiat în Elveția. În 2019, actorul a suferit un accident vascular cerebral. Alain Delon s-a declarat mereu în favoarea sinciderii asistate , „cel mai logic şi firesc lucru”, pentru că „de la o anumită vârstă ai dreptul să pleci în siguranţă”, după cum spune el. Celebrul actor a mers mai departe și i-a cerut fiului său Anthony, în vârstă de 57 de ani, să-i urmeze toate instrucțiunile în cazul în care decide să renunțe la viață. „Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat”,a spus Anthony Delon.

Anthony spune că i-a promis tatălui său că va accepta asta, mărturisind că actorul a suferit enorm după moartea fostei soții. „Tatăl meu a fost marcat de moartea mamei (actriţa şi regizoarea Nathalie Delon, care s-a stins în ianuarie anul trecut, la vârsta de 79 de ani, din cauza cancerului pancreatic).A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea. Din fericire, nu s-a recurs la procedură.

În urmă cu câteva luni, Alain Delon spunea că i se pare normal și natural să moară prin eutanasiere. „Mi se pare ceva logic și natural. De la o anumită vârstă, de la un anumit punct al vieții, trebuie să ne retragem spre iad în liniște, fără spitale, injecții sau altceva“ , spunea Alain Delon într-un interviu pentru TV5 Monde.