Horoscop săptămânal 28 martie 2022 – 3 aprilie 2022: Veşti bune pentru trei zodii

Iată horoscopul săptămânii 28 martie-3 aprilie  2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

În această săptămână, berbecii iau măsuri globale, cresc într-un anumit domeniu și încearcă să schimbe cât mai multe lucruri. De asemenea, dezvoltă încrederea în ei și comunică cu foarte mulți oameni. Se simt importanți și apelează la soluții neobișnuite. În a doua jumătate a săptămânii, se poate confrunta cu o problemă legată de viața lor personală.

În această perioadă berbecii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.   

Taur

Taurii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă.

De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Poziția astrelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile. 

Stelele arată că zodia taur la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri.

Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de foartă multă socializare în săptămâna 28 martie- 3 aprilie 2022.

De aceea, aceștia vor ieși foarte des cu prietenii în oraș și vor dedica ultimele zile ale lunii martie în scopul călătoritului. În plus, unii Gemeni își fac planuri de viitor și se gândesc la schimbări pozitive.

Rac

Sunt centrati pe carieră, există o nouă etapă la locul de muncă. Unii nativi pot oficializa o relație.

Orgoliul îţi poate crea mari neplăceri pe plan sentimental în această perioadă, de aceea astrele îţi recomandă să te gândeşti de două ori înainte de a acţiona.

Leu

Leii au dorința de a se întoarce în trecut și a schimba unele lucruri în viața lor, fiindcă își dau seama că lucrurile puteau fi altfel. Cu toate acestea, își găsește curajul să meargă mai departe și să descopere lumea, chiar dacă face multe greșeli. Finalul săptămânii aduce foarte multă fericire în sufletul zodiei leu, pentru că cunoaște un om special. 

În această săptămână, leii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Fecioară

Vei trece printr-o schimbare pe plan amoros şi nu va fi deloc uşor.

Din fericire, ai o putere de neimaginat şi priveşti spre viitor cu mult optimsim în ciuda aşteptările altora. Faci faţă cu brio situaţiei involuntare în care eşti pusă!

Balanță

Vei trece printr-o schimbare pe plan amoros şi nu va fi deloc uşor.

Din fericire, ai o putere de neimaginat şi priveşti spre viitor cu mult optimsim în ciuda aşteptările altora. Faci faţă cu brio situaţiei involuntare în care eşti pusă!

Scorpion

Scorpionii vor avea o nouă viziune la locul de muncă și vor simți că sunt înțeleși și susținuți de colegi. Iar dacă pe plan profesional totul merge bine, iată că nativii din zodia Scorpion stau bine și cu sănătatea, dar și cu dragostea. Totodată, Scorpionii se bucură de toată încrederea familiei, iar în această săptămână se vor suda câteva legături deteriorate anterior.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător văd totul cu blândețe și iubire în următoarele zile. Astfel că, ei se înțeleg foarte bine cu cei dragi și se gândesc la noi planuri de a petrece timp cu copiii. De asemenea, săptămâna 28- 3 aprilie pentru Săgetători se află sub semnul creativității și a productivității.

Capricorn

Nu o duci deloc bine pe niciun plan în această perioadă, iar psihicul îţi este la pământ.

Din păcate, din cauza unei astfel de atitudini din partea ta nu vei reuşi să găseşti soluţii în timp util. Plânge-te mai puţin şi acţionează mai mult!

Vărsător

Toate merg conform planurilor tale în această săptămână şi nu se anunţă neplăceri nici mici, nici mari.

Traversezi o perioadă înfloritoare fără neapărat să faci tu ceva în acest sens. Bucură-te de reuşitele tale!

Pești

Zilele următoare pentru Pești vor fi de bun augur, întrucât acești nativi vor beneficia de o mărire de salariu. De asemenea, și Peștii vor fi foarte inspirați în această perioadă, lucru care se va observa pe toate planurile.