A murit șoferița care a ucis pe șosea o familie, în Timiș. Femeia de 32 de ani a decedat la spital, la câteva ore după impact

Un grav accident rutier a avut loc ieri pe o șosea din Timiș. O șoferiță de 32 de ani a intrat pe contrasens și a lovit mortal o familie, doi soții și pe fiul lor de un an și trei luni. Acum și conducătoarea auto a decedat la spital, în urma impactului devastator.

O familie formată dintr-un soț și partenera lui, dar și un copil de doar un an și trei luni au pierit ieri pe o șosea din Timiș, în urma unui grav accident rutier.

Șoferița care a provocat accidentul din Timiș a murit la spital

O șoferiță de doar 32 de ani a intrat pe contrasens și s-a izbit în plin de automobilul care circula regulamentar. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi parteneri și fiul lor mai mic. Acum s-a aflat că și conducătoarea auto a decedat.

Ea a fost transportată de urgență la spital, însă starea ei de sănătate era una extrem de gravă. La câteva ore după tragedie inima sa a încetat să mai bată, iar în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, aceasta a fost declarată moartă.

Băiatul de șapte ani al familiei a supraviețuit

Singurul supraviețuitor al impactului e copilul de șapte ani al familiei care se afla alături de fratele lui, dar și de părinții de 28, respectiv 32 de ani, în momentul tragediei.

Băiatul a fost transportat de urgență la spital, acolo unde se află internat și în aceste momente. Băiatul nu a aflat că a rămas orfan de ambii părinți, dar și fără fratele său mai mic.

Acesta se află sub atenta supraveghere a medicilor, asta în timp ce oamenii legii se ocupă de caz și încearcă să afle ce s-a întâmplat de fapt și cum a ajuns șoferița de 32 de ani pe contrasens. Din nefericire, nu va mai avea cum să dea explicații anchetatorilor, căci s-a stins la spital la scurt timp după impactul violent din Timiș.