Jador, prima reacție după ce Iancu Sterp a câștigat în fața lui Ovidiu Neveu! Cântărețul a fost prezent alături de Bogdan Mocanu și Culiță Sterp la meciul decisiv

Jador a fost prezent la Gala RXF, acolo unde Iancu Sterp a luptat in ring impotriva lui Ovidiu Neveu.

Iancu Sterp s-a impus fară nici problema în fata lui Ovidiu Neveu, tiktoker-ul care i-a lansat provocarea de a se bate cu el în Gala RXF. După provocarea lansata, luptătorul a făcut și o serie de declarații controversate la adresa lui Iancu Sterp despre meciul care a avut loc seara trecuta.

Se pare că Ovidiu Neveu vă trebui să își retragă cuvintele deoarece rivalul sau, Iancu l-a făcut knockout. Mai mult, o parte din susținătorii lui Iancu i-au scris deja lui Ovidiu Neveu câteva mesaje usturătoare pe pagina lui de Instagram: „Hai pune profilul pe privat și dispari de pe rețelele sociale că Ricardo 😂😂😂 #forta Tanku”.

Jador si Bogdan Mocanu, printre sustinatorii lui Iancu Sterp la Gala RXF

La Gala RXF, acolo unde Iancu Sterp a făcut senzație în ring, au fost alaturi de el, mai mulți prieteni și sutinatori printre care Bogdan Mocanu, Jador și fratele lui Iancu, Culita Sterp. După ce a coborât victorios din ring, Iancu a fost inbratisat și purtat pe brațe de Bogdan Mocanu, Jador și alti prieteni apropiați.

Mai mult, după țoață ceremonia, fiul cel mic al mamei Geta a plecat împreună cu cei prezenți la Gala care l-au susținut, să petreacă. Jador și Iancu au fost nedespărțiți țoață seara, au cântat și s-au distrat la maxim, fredonând melodiile cântărețului. Jador i-a făcut și câteva dedicații spunandu-i „campionule”.

Cum a petrecut Iancu Sterp dupa ce a castigat Gala RXF

În tot acest timp, bucuria era și mai mare la mama Geta acasă unde cu o zi înainte, femeia a recunoscut în exclusivitate pentru wownews faptul că vă trage doar cu coada ochiului la meci pentru că nu îi plac astfel de spectacole unde oamenii se bat. Daca ar fi după ea, nu ar avea loc astfel de evenimente. Mai mult, mama Geta a vorbit și despre Neveu și a spus că:” Îmi pare bine că o să câștige Iancu, dar nu mă bucur pentru cel care va pierde. Nu îmi place nici să primească, dar nici să dea pumni!”, a fost declarația mamei Geta. După ce a văzut meciul, mama Geta a și postat un mesaj pe Instagram pentru Iancu: „Bravo, bai, baiatule!”