Horoscopul zilei de 13 mai 2022. Taurii trebuie să aibă grijă de sănătate. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna își continuă călătoria prin Balanță în această dimineață, cerându-ți să găsești echilibrul în viața personală, profesională și amoroasă. Folosește această energie ca o scuză pentru a te axa spre partea mai ușoară a vieții. Adoptă o abordare calmă a îndatoririlor tale pentru ziua de azi. Din păcate, s-ar putea să te simți puțin în afara casei în această după-amiază. Luna intră într-un aspect dezechilibrat al lui Marte, conducătorul tău planetar.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fă-ți timp pentru a avea grijă de sănătatea în această dimineață în timp ce luna își continuă călătoria prin Balanță. E sectorul diagramei tale care guvernează starea de bine. Din păcate, alegerile legate de stilul de viață ale prietenilor tăi ar putea fi o amenințare. E important să nu lași obiceiurile altora să le afecteze negativ pe ale tale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu te mai simți vinovată că ai avut încredere în tine azi. Luna își continuă călătoria prin Balanță, invitând egoul să iasă și să se joace. Din păcate, vibrația ar putea deveni puțin ciudată, pe măsură ce Luna intră într-un aspect dezechilibrat cu Marte. Aceste vibrații ar putea îngreuna concentrarea asupra îndatoririlor tale profesionale. Din fericire, vei avea ocazia ca Luna care împărtășește o conexiune cu Saturn, să te împingă spre o conexiune de meditație, scrie Astrology.com. Ești o zodie de aer care adoră să se afle în jurul prietenilor săi, așa că relaxează-te puțin.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi ești într-o dispoziție încurajatoare în timp ce luna Balanță își continuă călătoria prin casa ta a patra solară. Acordă-ți permisiunea de a-i iubi pe cei dragi. Încearcă să nu consumi toată energia pentru nevoile prietenilor și ale colegilor tăi. S-ar putea să simți că intuiția ta și-a pierdut o parte din putere în această seară, când Luna intră într-un aspect dezechilibrat al lui Neptun.

Leu: 23 iulie – 22 august

Vei începe ziua simțindu-te cu capul limpede. Ești plină de recunoștință în timp ce luna își continuă călătoria prin Balanța armonioasă și a treia casă solară. Din păcate, atmosfera va deveni puțin neplăcută mai târziu după-amiază, când Luna formează aspecte dezechilibrate cu Marte, Soare și Neptun. Nu te simți vinovată că ai renunțat devreme la serviciu sau că ai luat o pauză suplimentară. Din fericire, vei avea ocazia să te stabilizezi. Să îți găsești echilibrul în această seară, când Luna are o conexiune dulce cu Saturn.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fă-ți timp să te conectezi cu natura și cu împrejurimile, în timp ce luna își continuă călătoria prin armonizarea Balanței, cerându-ți să-ți amintești grația și recunoștința. Din păcate, s-ar putea să ai dificultăți să apreciezi lumea din jurul tău mai târziu în după-amiaza. Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate cu Marte, Soarele și Neptun.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ziua va începe cu o energie bună. Luna își continuă călătoria prin semnul tău, eliberându-ți mintea, corpul și sufletul. Din păcate, aceste vibrații de vis se vor spulbera mai târziu după-amiaza. Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate pe cer. S-ar putea să începi să simți că ești atrasă în mai multe direcții. E important să te concentrezi asupra ta și apoi să prioritizezi sarcinile în funcție de importanța lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi te afli într-o dispoziție bună în timp ce luna își continuă călătoria prin Balanță și sectorul hărții tale care guvernează subconștientul. Din păcate, vibrațiile se vor manifesta în această după-amiază când luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate cu Marte, Neptun și Soare. Nu te simți vinovată dacă acest climat cosmic te inspiră să te deconectezi. Poți să te ascunzi în intimitatea camerei, mai ales dacă prietenii și colegii tăi au început să te copleșească.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Paginile tale de socializare vor avea un aflux de activitate astăzi deoarece luna Balanță aduce un pic de farmec prezenței tale în online. Folosește această energie ca scuză pentru a posta un selfie drăguț, deoarece cu siguranță va atrage atenția. Încearcă doar să nu te lași prea absorbită de tărâmurile digitale, mai ales în această după-amiază când Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate pe cer. Acest climat cosmic ar putea crea o dinamică ciudată între tine și dispozitivele tale dacă nu ești atentă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Căută modalități de a aduce frumusețea în birou astăzi în timp ce luna Balanță conferă grație și eleganță sectorului care guvernează problemele profesionale. Aceste vibrații sunt grozave și pentru a-ți fermeca superiorii, mai ales dacă ai pus ochii pe o altă poziție sau pe o promovare. Din fericire, eforturile tale ar putea da roade încă din această seară, când Luna se întâlnește cu Saturn.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Luna își continuă călătoria prin Balanță și sectorul spiritual al hărții tale. Din păcate, asta nu înseamnă că ziua ta va decurge fără conflicte, datorită unei serii de aspecte dezechilibrate care se vor manifesta pe cer mai târziu în această după-amiază. Acest joc cosmic de ping-pong ți-ar putea îngreuna concentrarea sau optimismul, mai ales dacă viața ta începe să fie puțin dezordonată. Din fericire, vei avea șansa să găsești claritate când Luna va întâlni stabilizarea lui Saturn.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna își continuă călătoria prin Balanță. Din păcate, vibrațiile nu vor fi atât de armonioase mai târziu când Luna va intra într-o serie de aspecte dezechilibrate pe cer. Acest climat cosmic ar putea înlătura orice progres pe care l-ai făcut mai devreme în cursul zilei. Încearcă să nu judeci prea mult. Ține ochii deschiși pentru luptele de putere din cercul tău de prieteni, în timp ce Luna se conectează cu soarele mai târziu.