Bunicii băieţelului român ucis în Belgia au făcut mărturisiri sfâşietoare despre copil și părinții acestuia.

Bunicii băiețelului au dezvăluit că mama copilului şi tatăl vitreg, acuzați de crimă, au mințit familia câteva luni că cel mic trăiește, dar nu vrea să vorbească la telefon. Părinţii femeii au mărturisit cu lacrimi în ochi că înainte să fie omorât, nepotul lor îi ruga în lacrimi să îl scape de propria mamă.

Mărturisiri cutremurătoare făcute de bunicii lui Raul, băiețelul român ucis si aruncat într-un lac de părinți: „Era vânăt la cap şi bătut înainte să moară”

Bunica lui Raul a spus că micuțul a cerut ajutor, acesta își dorea să fie luat de lângă mama lui. Însă, bunicii nu au crezut că fiica lor va fi în stare să își omoare propriul copil.

„Venea la noi copilul şi „Mamă, tată, nu mă lăsa, că mama mă omoară!””, a povestit bunica lui Raul.
Săptămână trecută, trupul băiatului a fost găsit într-o geantă sport, pe fundul unui lac din nordul Belgiei. Timp de aproape trei luni, mama şi tatăl vitreg al copilului au ascuns crima.

Până în august, anul trecut, Raul şi sora lui au avut o copilărie modestă, dar fericită la bunicii care i-au crescut peste 8 ani la Mediaş.

Băiatul era mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de viaţă, spun rudele. În doar câteva luni după ce mama l-a dus pe furiş în Belgia, a devenit de nerecunoscut.

Bunica lui Raul:” L-a pus la masă să mânânce şi pupa mâncarea copilul, am văzut pozele şi tot era vânăt la cap şi bătut, înainte să moară.”

Corina Micu, mătușa de 19 ani: „I-a luat acolo să-i chinuie pentru ce? Mai bine îi lăsa aici.”

Bunica lui Raul:” Am sunat să ne arată copilul. Nu a vrut nicicum. Ba că îl culcă, ba că-i afară, ba că-i la magazin.”

După ce rudele băiatului au insistat să-l vadă, mama lui Raul a recunoscut că micuțul era mort demult. A aruncat, însă, totul, pe tatăl vitreg.

Mesajul mamei:” L-a omorât Nicu şi mă tot ameninţă. Vrea să dea vina pe mine, că eu l-am omorât, şi a fugit în Olanda.”

Băiatul a fost ucis în bătaie seara şi aruncat în apa lacului din apropierea casei în care locuiau, pe 31 ianuarie.

Bunica lui Raul:” Am auzit că l-a ţinut în casă, sub pat pe copil.”

„Bunicii, mătușile și unchii își doresc să-l poată transporta pe Raul în România pentru ca acest înger să fie îngropat de oamenii care l-au iubit cu drag.”

Familia lui Raul strânge acum bani ca să poată aduce şi îngropa în România trupul copilului. Între timp, mama rămâne în arest în Belgia, acuzată de agresiune, omor din culpă și complicitate la omor. În custodia polițiștilor este şi tatăl vitreg, care a încercat să fugă. Anchetatorii l-au prins în Olanda, la aproape trei luni după ce ar fi ucis copilul cu sânge rece.

Admin