O femeie care a trecut de trei ori prin moarte clinică dezvăluie ce se întâmplă în experiențele din afara corpului. Destăinuirile ei par incredibile, iar comentariile primite pe rețelele sociale sunt mixte – unii o cred, în timp ce alții sunt convinși că a visat.

Beverley Gilmour, în vârstă de 57 de ani, susține că i-a întâlnit pe Isus și Walt Disney în timp ce se afla în moarte clinică.

Femeia a suferit un traumatism cerebral la 20 de ani, ceea ce a făcut-o să aibă și ulterior experiențe neobișnuite cu morții, potrivit Mirror.co.uk.
Prima ei experiență a avut loc în anii 1980 și de atunci ea spune că ar fi construit o „relație privată” cu Isus Hristos.

Experiențe în afara corpului, după traumatismul cerebral

Mamă a trei copii, rezidentă în Birkenhead, din regiunea de nord-vest a Angliei, femeia nu se identifică ca fiind o persoană religioasă, dar asta nu l-a împiedicat pe fiul lui Dumnezeu să o „viziteze” în mod regulat.

Femeia susține că a continuat să aibă „relații private” cu oameni celebri care sunt deja morți, cum este regizorul și producătorul de animații Walt Disney.

Din cauza traumei cerebrale pe care o are din tinerețe, Beverley Gilmour susține că are în continuare experiențe neobișnuite cu morții.

Cum au loc experiențele extra-corporale ale femeii din Anglia

Medicii consideră că leziunile la nivelul creierului și traumatismele cerebrale pot provoca experiențe în afara corpului – care, în general, sunt un fenomen greu de înțeles.

Autoproclamata spiritualistă spune că poate simți când corpul ei începe să intre în moarte clinică – și chiar i se oprește inima și nu mai are puls.

Apoi simte că își părăsește propriul corp – ca o scenă dintr-un film – și din acest moment intră într-un spațiu în care simte că poate avea interacțiuni cu morții.

Femeia și-a întâlnit și părinții în lumea de dincolo

Cercetătorii de la Coma Science Group de la Universitatea din Liège din Belgia au început să lucreze cu doamna Gilmour de peste 30 de ani, pentru a ajuta la o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă.

Medicii i-au dat un diagnostic, o tulburare a conștienței – termen folosit de obicei în mod liber pentru persoanele aflate în stări vegetative sau în comă. În mod normal, acest lucru îi face pe oameni incapabili să vorbească cu ceilalți, dar nu e obligatoriu.

Beverley Gilmour susține, de asemenea, că s-a întâlnit cu părinții ei decedați în unele dintre momentele în care a intrat în starea de la limita morții.

„M-am întâlnit cu Isus. Am adus lucruri cu mine din experiențele în afara corpului și apoi intru în transă și încep să scriu tot ce am văzut”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Admin