Mihai Voropchievici, horoscop RUNE pana pe 7 mai 2023

Horoscop rune 1-7 mai 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru prima săptămână din mai, pentru fiecare zodie.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat se va bucura de o sănătate excelentă în intervalul 1-17 mai 2023. Singura veste rea e că tind să își facă griji din te-miri-ce.

Horoscop rune pentru Taur

Taurii au o săptămână mai grea. E nevoie ca nativii din zodia Taur să dea dovadă de forță, putere și tărie. Runa le spune să fie rezistenți, căci săptămâna care vine e mai grea din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Va trece și de perioada aceasta complicată.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii sunt atenționați că de acolo de Sus sunt pregătiți pentru o viață nouă. Apare o revigorare și o renaștere în planul tuturor disponibilităților. Și financiar va fi la fel.

Horoscop rune pentru Rac

Racul va primi vești bune în intervalul 1-7 mai 2023. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă frumoasă de bani.

Horoscop rune pentru Leu

Pentru Leu, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioarele au o săptămână în care sunt protejate. Se vor simți în siguranță, vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală.

Horoscop rune pentru Balanţă

Balanțelor, sunteți pregătite să vă faceți bagajele? Astrele vă anunță o călătorie. Numai vreme bună să fie!

Admin