Horoscop 15 iunie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Va curteaza niste parteneri de afaceri, sa lucrati impreuna si este ceva de calitate, numai sa aveti curaj sa va exprimati exact asa cum simtiti.

Taur

Poate v-ati razgandit cu privire la o colaborare. O fi cineva care n-a fost parolist, nu s-a achitat de obligatiile contractuale si intrerupeti colaborarea.

Gemeni

E o efervescenta la voi, ati primit un accept, fie e ziua voastra de nastere sau ar mai fi si alte motive care va dau o stare de spirit inaltatoare.

Rac

O sa va straduiti sa va achitati de toate obligatiile, ca sa va ramana timp pentru voi si pentru familie, pentru ca ai vostri simt nevoia sa fie ocrotiti.

Leu

O sa interactionati cu niste oameni care o sa va dea de lucru si o sa purtati niste negocieri in prealabil, nu o sa acceptati conditiile lor pur si simplu.

Fecioara

Se iveste ocazia sa gasiti ceva in plus de lucru si, daca va permite timpul, o sa va dati acceptul ca aveti nevoie de bani pentru concediu.

Balanta

Aveti ocazia sa incepeti o relatie care v-ar aduce implinire sufleteasca, sa va umple acel gol ,daca sunteti singuri si viata voastra ar capata alt sens.

Scorpion

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-o echipă de profesioniști. O să vă luptați pentru un titlu și poate chiar o să îl câștigați.

Săgetător

Se poate să intrați într-un parteneriat de afaceri și să fie o provocare pentru voi, că s-ar putea să fie ceva nou-nouț și incitant.

Capricorn

O să puteți pune în practică o idee mai veche și să dați de sponsori, de finanțare, ca să vă duceți proiectul la bun sfârșit.

Vărsător

O să vă alăturați unui grup, să faceți echipă, să luptați pentru o cauză, să salvați o situație sau pe niște oameni, pentru că aveți un rol important.

Pești

Poate vă apucați de niște reparații pe acasă, vă străduiți să renovați ori să reamenajați interiorul pentru un plus de confort.

Admin