Patronii de pe litoral sunt foc si para pe romani. „S-au smecherit”. Ce fac turistii care ajung acolo

Patronii localurilor de pe litoralul romanesc sunt nemultumiti de turistii romani care vin in statiuni. Acestia spun ca turistii s-au „smecherit”. Iata si ce inseamna acest lucru, in opinia lor.

Cum s-au „smecherit” turistii care merg pe litoralul romanesc

Sa fii turist „smecher” cand ajungi la mare inseamna, de fapt, sa eviti terasele si restaurantele cat de multi poti, au spus patronii. Turistii incep sa se inghesuie numai in weekend-uri pe plaja si, ca sa nu plateasca multi bani la terase sau restaurante, isi cumpara bauturi si alimente din supermarket-uri, potrivit Stiri de Cluj, si isi fac mancare singuri, in locul unde sunt cazati.

Nu este ceva nou, dar tot mai multi incep sa faca acest lucru.
„Ne luam, punem la frigider, decat sa dau 15 lei pe un pahar de bere imi iau de aici, pun la frigider si e mult mai OK”, a spus cineva.

„E mai putina lume. Probabil preturile. Nu stiu unde o sa ajungem, ne permitem numai cinci nopti”.

„Sa stiti ca preturile mi s-au parut foarte mari. Noi am sosit luni si cred ca unde stam noi sunt maxim 3 sau 4 camere pline”, a povestit un alt turist, conform sursei mentionate mai sus.

Se gasesc si preturi si mici, dar si foarte mari pe litoral, in functie de conditiile pe care vrei sa le ai si de locul unde vrei sa mergi in vacanta. Fiecare e liber sa aleaga daca merge sau nu la un restaurant, sau isi gateste la cazare.

Admin