Logodnica lui Culiță Sterp și-a văzut visul cu ochii! Și-a deschis propria afacere și speră că va da lovitura pe piață: „Mă trec toate stările”

Iubita lui Culita Sterp a vorbit despre afacerea online pe care tocmai ce si-a deschis-o si la care munceste de mai bine de un an.

Logodnica lui Culita Sterp este foarte foarte fericita deoarece zilele acestea a vorbit cu emoție de unul dintre cele mai importante proiecte din viață ei fiind vorba de business-ul pe care l-a pus pe picioare și pe care l-a construit timp de un an.

Tânără fiind mămică la rândul sau a constatat că pe piață din Romania încă nu exista acea diversitate pe care și-o dorește pentru copilul ei și poate și alte mamic gândesc la fel, mai ales cele de băieți.

Logodnica lui Culita Sterp s-a lansat in afaceri

Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou.

Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate ”, a transmis Daniela Iliescu pe contul său de Instagram.

Iubita lui Culita Sterp si-a deschis magazin online

Astfel, frumoasa viitoare sotie a lui Culita Sterp si-a lansat de curand propriul brand de haine pentru copii, haine casual spre sport, din materiale atent selectionate si spera ca business-ul ei va avea succes in randul mamicilor care isi doresc produse de calitate pentru copiii lor.

De multe ori mergeam în magazine și erau extrem de multe haine pentru fetițe, pentru băieți mai puține sau m-am mai lovit de faptul că hainele de copii sunt super colorate, cu foarte multe desene animate. Eu sunt de părere că hainele ar trebui să fie mai simple pentru copii, din materiale cât mai calitative.(…) Acum, în Noiembrie, o să lansăm un brand cu haine pentru copii, haine unisex, în culori cât mai neutre pe care le pot purta și fetițele și băieții și de asta sunt cea mai entuziasmată ”, a mai adăugat partenera lui Culiță Sterp.

@daniela.iliescu

Azi nu e despre mine, decât într-o mică măsură!@mysari.ro E despre grijă, simplitate și dragoste maternă — sau, într-un cuvânt, MYSARI! www.mysari.ro #newproject #kidsclothing #scandinavianvibes #simplelittlethings #Mysari

♬ original sound – Daniela Iliescu

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *