Cătălin Moroșanu, surprins într-o ipostază rară alături de soția sa. Ce reacție au avut fanii

Fostul Faimos de la Survivor România, Cătălin Moroșanu, le-a făcut de curând o surpriză fanilor săi din mediul online. Fostul sportiv a publicat o imagine de colecție în care apare alături de soția lui, Georgiana.

Cei doi sunt împreună de 18 ani și se iubesc la fel de mult ca la început. Iar când vine vorba de familia lui, Cătălin Moroșanu postează regulat fotografii cu soția lui pe conturile de socializare.

„Familia Moroșanu de peste 18 ani”, a scris Moroșanu în dreptul imaginii cu Georgiana.

Fanii au lăsat peste 1.000 de comentarii și i-au felicitat pe cei doi pentru exemplul pe care îl dau.

„Sunteți minunați!!! Multă sănătate și tot binele din lume!!!”, „Cinste și onoare lor. Nu pentru realizările lui din lupte, ci pentru familia Moroșanu”.

Când s-au cunoscut Cătălin și Georgiana
În urmă cu mai mulți ani, Cătălin Moroșanu a povestit cum și-a cunoscut soția, Georgiana. Pe atunci, ambii erau adolescenți, Cătălin fiind cu doar un an mai mare decât aceasta.

„Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație. Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm.

Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncam napolitane”, a povestit Cătălin Moroșanu.

Cei doi soți au și o fiică, Natalis, în vârstă de 11 ani, însă celebrul luptător este foarte discret atunci când este întrebat de ea. Și totuși, în urmă cu câteva luni, acesta a declarat că i-ar surâde ideea de a mai avea un copil…

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *