Culiță Sterp, urmărit de ghinion cu câteva ore înainte de accidentul grav în care a fost implicat! Ce s-a întâmplat pe drumul spre filmări

Artistul este implicat intr-un accident de masina si mai mult, se pare ca ar fi consumat alcool si ar fi parasit locul faptei.

Nimic nu prevestea accidentul în care artistul a fost implicat în jurul orei 2:00 în urma căruia doua persoane au fost ranite, iar mașinile au fost grav avariate.

Culita Sterp plecase cel mai probabil de la filmările noului sau videoclip care a avut loc într-un complex de la Tarnița, acolo unde a petrecut ore bune pe platoul de filmare.

Însă, pe drumul spre resort, Culita a fost nevoit să încetinească și să aștepte la coada și mai mult, să treacă pe sub un excavator pentru că mai multe autospeciale încercau să puna garduri de protecție.

Mai mulți bolovani se desprindeau din stanca și cădeau în sosea, fiind pericol foarte mare pentru mașinile care treceau. Culita chiar a întrebat o bunicuță ce se petrece, femeia fiind foarte bucuroasa că îl vede în carne și oase pe artist.

Culita: „Ce s-o întâmplat aici? Mă știți de pe telefon?! Filmez ceva la resortul ăla nou. Dar ce se întâmplă aici, cad bolovani?

Femeia: „Veniți cu cântatul? Vă stiu de la televizor, din telefon!”

Apoi, artistul primește și informația de la un lucrător de la drumuri că se pune o plasa să nu cada bolovani.

În tot restul zilei, Culita a filmat momente și le-a postat pe Instagram unde fanii au putut vedea frânturi de la videoclip. În aceasta dimineața, au apărut și primele informații ale accidentului în care a fost implicat cântărețul și se pare că ar fi consumat și alcool și ar fi plecat de la locul unde a avut loc incidentul.

Culita Sterp, implicat intr-un grav accident de masina

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.”

Culita Sterp, protagonistul unui alt accident de masina in urma cu mai multi ani

De-a lungul timpului, Culita Sterp a mai fost implicat intr-un accident extrem de grav. Chiar artistul a povestit cat de aproape a fost de moarte: El era obosit. Am oprit, la un moment dat, pe autostradă, că a zis Culiță că îi e somn și s-a pus să doarmă, că nu mai putea conduce și foarte bine o făcut. Geta nu l-o lăsat să doarmă și l-a trezit”, a continuat Iancu.

„Chiar cu 15 km înainte de casă. Direct, am adormit la volan. Era o curbă care făcea la stânga, eu n-am mai luat-o la stânga, direct în față, direct într-un stâlp, o dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp, cu botul în jos și cu roțile în aer. A venit descarcerarea, că nu putea să ne scoată. Ileana și-o fisurat bazinul, fata aia și-o rupt picioarele, băiatul ăsta care o fost cu mine și-a spart răul capul, eu mi-am rupat nasul, ăștia și-au rupt mâinile, bazine fisurate”, a mai spus Culiță, în cadrul unui podcast.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *