Irina Shayk, imagine de la 20 de ani. Cum arăta modelul înainte de celebritate: „Asta numesc frumusețe de la Mama Natură”

Irina Shayk a îmărtășit cu fanii o imagine din 2006, de când avea 20 de ani.

Modelul Irina Shayk își încântă fanii de pe rețelele sociale cu fel de fel de fotografii realizate în anumite momente din viața ei. Printre cele mai recente posări ale frumoasei brunete se numără o imagine de acum 15 ani. Vedeta a publicat o fotografie cu ea în lenjerie intimă, de la vârsta de 20 de ani, iar fanii au reacționat imediat.

Peste 460 de mii de oameni au apreciat fotografia de la începutul carierei modelului Irina Shayk.

Cum arăta Irina Shayk în anul 2006

„Ești uimitoare”, „Întotdeauna ai fost ucigător de sexy”, „Frumusețe naturală”, „Asta numesc eu frumusețe d ela mama natură”, sunt câteva dintre comentariile lăsat de fani în dreptul fotografiei postate de modelul rus.

Cum a început cariera modelului Irina Shayk

Irina Shayk s-a născut în 1986, în Siberia și în copilătie, după moartea tatălui său, s-a confruntat cu sărăcia. Mama acesteia muncea din greu pentru a întreține familia, iar Irina și sora ei cultivau legume pentru a avea ce să mănânce. Mama Irinei a hotărât să o ducă pe sora acesteia la o școală de modele, însă recrutorii au considerat că Irina ar avea mai multe șanse în această lume. A ajuns la o agenție de modele în Moscova și a obținut cu greu viza de SUA, din cauza religiei musulmane a tatălui său.

Celebritatea a cunoscut-o în 2007, când a început să pozeze pentru „Sports Illustrated”, apoi ajungând model „Victoria`s Secret”.

Când avea 23 de ani, Irina a început o relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, relație care a durat din 2009 până în 2015 și care a atras atenția presei din întreaga lume.

Celebrul model rus a avut apoi o relație cu artistul Bradley Coooper, relație care s-a destrămat în anul 2019.

Irina Shayk are o fetiță cu Bradley Cooper

Irina și Bradley au avut o relație de 5 ani și împreună au o fetiță superbă pe nume Lea de Seine Shayk Cooper. Cei doi s-au despărțit în luna iunie a anului 2019 și au rămas în relații bune, fiind hotorâți să împartă custodia micuței lor, în vârstă de 4 ani. Astfel, deși locuiesc separat, cei doi stau aproape unul de celălalt, în New York.

Lea de Seine a venit pe lume pe 21 martie 2017.

S-a vehiculat că motivul despărțirii celor doi a fost neglijența de care dădea dovadă Bradley Cooper, după ce a început filmările pentru filmul „A Star is Born”.

După ce a divorțat, Irina s-a concentrat mai mult pe creșterea fetiței, dar și pe cariera sa, apărând în diverse pictoriale ale unor publicații de fashion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *