VESTE TRISTĂ! CORNELIA CATANGA A MURIT LA VÂRSTA DE 63 DE ANI. MARA BĂNICĂ A ANUNȚAT CAUZA DECESULUI: “SUNT ÎMPIETRITĂ, EFECTIV”

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, după ce s-a luptat câteva zile cu virusul SARS-CoV-2.

Mara Bănică a anunțat într-un mesaj copleșitor cauza decesului regretatei cântărețe de muzică lăutărească.

Cântăreața Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere era internată la Spitalul Universitar din București, având o formă de infecție cu noul coronavirus.

Din nefericire, azi-dimineață, în jurul orei 04:00, inima ei a încetat pentru totdeauna să mai bată, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Vestea tristă a fost făcută publică de jurnalista Mara Bănică pe social media; Cornelia Catanga împlinise frumoasa vârstă de 63 de ani pe 9 martie.

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpadit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardio-respirator, suprapus cu un COVID a răpus o, acum o oră (n.r.: 03:52), la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică în zorii acestei dimineți pe Facebook.

Mesaje sfâșietoare în memoria Corneliei Catanga

“Sunt șocată de pierderea doamnei Catanga… am cunoscut-o personal… era un om minunat… Condoleante familiei și multă putere!!! E trist… dureros”,

“Drum lin către Ceruri, mare doamnă a muzicii lăutărarești!”, “Dumnezeu să o odihnească în pace! O voce,o carieră, o doamnă în domeniul ei muzical, regretabilă totuși ultima perioadă din viața dânsei cu diverse probleme”  sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea făcută de Mara Bănică la doar o oră de la moartea regretatei artiste.

CORNELIA CATANGA ȘI AUREL PĂDUREANU, NUNTĂ ÎN URMĂ CU 6 ANI

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața Lui Dumnezeu pe 23 octombrie 2014.

Talentații artiști şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar mireasa a fost dusă la altar chiar de fiul său,

Alexandru Pădureanu. Cântăreața, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul Mărul de Aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *