ULTIMA ORA! Aurel Pădureanu, apel disperat către Gigi Becali și Gabriela Firea. Artistul nu are cu ce să o înmormânteze pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu este disperat după decesul soției sale, Cornelia Catanga. Marea artistă a încetat din viață, în această dimineață, la Spitalul Universitare, fiind infectată cu coronavirus.

Jurnalista Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu are probleme grave financiare și face un apel către Gigi Becali și Gabriela Firea, pentru a-l ajuta cu înmormântarea Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu îi cere ajutorul Gabrielei Firea și lui Gigi Becali pentru a o înmormânta pe Cornelia CatangaAurel Pădureanu îi cere ajutorul Gabrielei Firea și lui Gigi Becali pentru a o înmormânta pe Cornelia Catanga

Vestea că marea artistă Cornelia Catanga a încetat din viață a îndurerat o țară întreagă. Aceasta a fost una dintre cele mai iubite și respectate cântărețe de muzică lăutărească. Cea care a dat vestea a fost Mara Bănică, bună prietenă cu aceasta.

Într-o intervenție telefonică la Star Matinal de la Antena Stars, Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu este disperat din cauza problemelor financiare pe care le are.

De-a lungul timpului, nu de puține ori, atât Cornelia Catanga, cât și Aurel Pădureanu au precizat că au probleme cu banii, din cauza lipsei cântărilor, situație cauzată de pandemia de coronavirus.

Astfel, Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu era efectiv șocat atunci când a sunat-o și chiar a rugat-o să-l pună în legătură cu Gigi Becali și cu Gabriela Firea, cărora vrea să le solicite ajutorul pentru a o putea înmormânta pe soția sa.

”Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Cornelia Catanga nu credea în Covid-19
Deși nu credea în Covid-19, Cornelia Catanga a fost răpusă chiar de acest virus ucigaș. Cântăreața de muzică lăutărească s-a stins în această dimineață la Spitalul Universitar. Două stopuri cardiace, combinate cu infectarea cu coronavirus i-au fost fatale artistei, care își serbase ziua de naștere în urmă cu doar câteva zile.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a spus Mara Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *