A fost deschis dosar penal în cazul morții lui Nosfe. Care este, de fapt, cauza decesului

După concertul de vineri seară, de la Romaero, Nosfe s-a stins din viață. La scurt timp, s-a aflat că soția acestuia, Mădălina, a sunat la 112 și s-a deschis dosar penal.

Nosfe, unul dintre cei mai apreciați rapper de la noi, fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viața în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a susținut un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack.

Cum a murit, de fapt, rapper-ul Nosfe

Nosfe s-ar fi simțit rău încă din timpul concertului pe care l-a susținut vineri seară, 15 octombrie, alături de Șatra Benz, însă apropiații au reușit să-l pună pe picioare.

La scurt timp după eveniment, soția rapper-ului, Mădălina, a sunat la 112 și a anunțat că artistul a căzut pe jos și nu reacționează.

Din păcate, medicii nu au reușit să-l salveze.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Băloșești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.
De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliţia.
Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit România Tv.

Tragedia a fost anunțată chiar de colegii lui de breaslă, dar aceștia nu au dezvăluit adevărata cauza a morții artistului:„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns