A fost identificată cea de-a opta persoană care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Victima a fost identificată prin analiza ADN

Noi informații ies la iveală în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Potrivit informațiilor, a fost identificată și cea de-a opta persoană care și-a pierdut viața după ce pensiunea a fost mistuită de flăcări. Ultimele fragmente osoase care au fost aduse în Capitală ar fi fost identificate cu certitudine.

În urmă cu aproximativ o săptămână, un incendiu violent a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani. În urma tragediei în care opt persoane și-au pierdut viața, DNA a redeschis un dosar penal ce vizează modul în care pensiunea funcționa fără autorizație de securitate la incendiu.

Cine e cea de-a opta victimă a incendiului de la Ferma Dacilor

Cea de-a opta persoană care și-a pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor ar fi un băiat în vârstă de 11 ani, pe nume Petre Ene. Potrivit informațiilor, minorul este fiul lui Lucian Ene, finul patronului Fermei Dacilor. Lucian Ene și doi dintre cei trei băieți ai lui au murit în incendiu, scrie stiripesurse.ro, care citează surse judiciare.

Cele opt persoaane care și-au pierdut viața după ce pensiunea a fost cuprinsă de flăcări sunt: Ene Petru, Ene Luca, Dinicu Victor (toţi trei minori), Lucian Ene, Gavrilă Anca, Marinescu Adrian, Băiceanu Vlad, Andrei Niţescu.

Miercuri seară, Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, a fost arestat prin decizia magistraților din Ploiești, în timp ce alți doi administratori ai societății, Vitomir Adrian Ristin și Adelina Elena Ilie, au fost plasați în arest la domiciliu.

Reacția BOR, după tragedia de la Ferma Dacilor

La câteva ore de la tragicul eveniment în care opt persoane și-au pierdut viața, după ce pensiunea Ferma Dacilor a ars, Patriarhia Română a transmis un mesaj prin care și-a exprimat profundul său regret pentru victimele incendiului.

„În aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii şi cunoscuţii celor decedaţi adresăm acestora cuvânt de compasiune şi de alinare sufletească. De asemenea, ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel răstignit şi înviat, să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi din cauza incendiului şi să-i întărească sufleteşte pe cei îndoliaţi.”, au transmis reprezentanții Patriarhiei Române.


Publicat

în

de către

Etichete: