A murit cântăreața și compozitoarea sud-africană Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara

O nouă veste tristă pentru fanii muzicii internaționale! Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara, a trecut în neființă, în cursul zilei de luni, 11 decembrie 2023.

Ei bine, cântăreața și compozitoarea sud-africană Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara, a murit, în cursul zilei de luni, iar anunțul a fost făcut de către ministrul culturii din Africa de Sud.

Din informațiile apropiaților vedetei, se pare că aceasta s-a stins din viață în problemelor medicale cu care se confrunta.

Cine a fost Zahara

Mai exact, Bulelwa Mkutukana, cunoscută sub numele de Zahara, a decedat luni seară într-un spital din Johannesburg. Se știe că artista era internată de mai mult timp la unitatea medicală, având probleme la ficat.

Amintim despre cântăreață că a devenit cunoscută în anul 2011 cu albumul Loliwe. De-a lungul carierei sale în muzică, ea a lansat cinci albume și a câștigat zeci de premii locale și internaționale.

Mai mult decât atât, în anul 2019, Zahara a făcut dezvăluiri în legătură cu lupta pe care o avea cu dependența de alcool.

Doliu în lumea muzicii din România!

Și lumea muzicii din România este în doliu! S-a stins din viață Florin Apostol, artistul care a cunoscut succesul alături de Mădălina Manole. Celebrul cântăreț a murit la vârsta de 58 de ani, după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Florin Apostol, cunoscutul cântăreț care și-a făcut debutul la Festivalul de la Mamaia în anul 1988, unde a obținut premiul pentru cea mai bună interpretare, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani. Toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe cântăreț îl plâng acum și sunt în doliu.


Publicat

în

de către

Etichete: