Amestecul natural care a dat peste cap lumea medicinii: Ajuta la curatatea arterelor, ficatului si la eliminarea toxinelor acumulate in corp

Ingrediente necesare:

8 căței de usturoi – recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și capacitatea de a întări sistemul imunitar.O rădăcină de ghimbir de aproximativ 4-5 centimetri – apreciat pentru efectele sale antiinflamatorii și stimularea digestiei.4 litri de apă – esențială pentru hidratarea și detoxifierea organismului.2 lămâi – bogate în vitamina C și antioxidanți, contribuie la întărirea sistemului imunitar și la detoxifiere.

Mod de preparare:

Începeți prin a spăla bine lămâile și ghimbirul. Este important să îndepărtați murdăria sau pesticidele de pe coaja lămâilor, deoarece acestea vor fi folosite cu coajă cu tot.

Curățați ghimbirul de coajă și tăiați-l în bucăți mici. De asemenea, curățați și usturoiul, tăindu-l în bucăți mici pentru a facilita procesul de amestecare.

Tăiați lămâile în patru, fără a le decoji. Coaja de lămâie adaugă un plus de aromă și nutrienți.

Puneți toate ingredientele pregătite într-un blender și mixați-le până obțineți o compoziție omogenă.

Pregătiți o cratiță mare și turnați cei 4 litri de apă. După ce apa începe să fiarbă, adăugați compoziția din blender.

Când amestecul începe să fiarbă, opriți focul și lăsați-l să se răcească.b

Strecurați compoziția răcită și depozitați-o în recipiente, pe care le veți păstra la frigider.

Cum se consumă?

Pentru a beneficia de proprietățile detoxifiante și revitalizante ale acestui tonic, consumați-l zilnic, preferabil cu cel puțin 2 ore înainte de prima masă a zilei. Se recomandă un ciclu de minim 14 zile pentru a simți efectele complete ale curățării organismului de toxine.

Acest tonic nu este doar un ajutor pentru detoxifiere, ci și un impuls de energie și vitalitate. Usturoiul, ghimbirul și lămâia sunt toate ingrediente puternice care pot contribui la întărirea imunității, îmbunătățirea digestiei și, în general, la un stil de viață mai sănătos.

Prin consumul regulat al acestui amestec, veți observa o îmbunătățire a stării generale de sănătate. Este o modalitate simplă și naturală de a vă curăța corpul și de a vă îmbunătăți modul de viață.


Publicat

în

de către

Etichete: