Anamaria Prodan, declarații uluitoare după bătaia cu Reghe. Ce au decis polițiștii (VIDEO)

Când toată lumea credea că nu mai poate apărea nimic nou în situația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iată că scandalul a escaladat mai tare ca niciodată. Cei doi încă soți s-au bătut și au ajuns la Poliție. În dimineața acestei zile, Reghe s-a prezentat și la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce a declarat Anamaria Prodan după scandalul cu Reghe

Fanatik.ro a publicat imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Altercația s-a desfășurat în plină stradă. Tehnicianul a tras-o de păr pe soția sa, iar aceasta l-a lovit cu pumnul în gură.

Sunt imagini greu de privit cu o bătaie parte în parte între un bărbat și o femeie. Fanatik notează că Laurențiu Reghecampf o lovește în față pe încă soția sa fără să țină cont nicio secundă că este mama copilul lui sau și mai grav, că se află în plină stradă, unde îi poate vedea și filma oricine.

Aflați în plin proces de divorț, cei doi soți au ajuns vineri seară la poliție, după ce s-au luat la bătaie în casa în care locuiesc Anamaria Prodan și copiii ei. Se pare că cei doi s-au încăierat și au susținut în fața oamenilor legii că au fost unul victima celuilalt, cerând fiecare ordin de protecție.

Când tot vrei să arăţi că tu eşti băiat, băiat şi eşti şi bătăuş. Nu mai eşti antrenor de fotbal, deja eşti bătăuş, interlop, ameninţi, e deja mult prea mult. Cineva trebuie să îţi pună capac. – Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti? Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf, a spus Anamaria Prodan când a fost întrebată de ce Reghecampf are zgârieturi pe față.

Polițiștii au deschis trei dosare penale: unul pe numele Anamariei Prodan și două pe numele lui Laurențiu Reghecampf, care l-ar fi lovit și pe finul soției lui.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Cei doi își reînnoiseră jurămintele cu puțin timp înainte de separare.
Sursa destepte.ro


Publicat

în

de către

Etichete: