Anamaria Prodan, primele declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Ce a declarat impresara despre antrenor: ”A venit duhnind a alcool” / VIDEO

Anamaria Prodan a oferit primele declarații, după ce a fost implicată în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. După multe momente în care și-au adus acuzații în mod public, se pare că de această dată cei doi au recurs la violență. Impresara l-a acuzat pe antrenor că a ajuns la locuința ei sub influența băuturilor alcoolice, iar de aici a pornit scandalul.

Anamaria Prodan a dat primele declarații după ce a fost implicată în scandalul violent cu Laurențiu Reghecampf. Din primele declarații, aceasta l-a acuzat pe încă soțul ei că a venit la locuința ei duhind la alcool. De asemenea, aceasta a mai spus despre Laurențiu că a amenințat-o cu moartea și este hotărâtă să ia măsuri, în acest sens.

Anamaria Prodan, primele declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Vedeta a fost surprinsă ieșind de la secția de poliție, după ce a fost implicată într-un scandal cu Laurențiu Reghecampf, în care s-au acuzat amandoi reciproc de violențe și amenințări. Alături de mama ei, a fost și fiica cea mică a vedetei, Sarah.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf de gesturi de violență, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Aceasta spune despre el că a intrat prin efracție în casa ei, urmând ca mai apoi să facă scandal, aceasta rugându-l să părăsească locuința.

”S-a înâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, că în țara asta dacă este o persoană publică este apărată de unul și de alții. Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a declarat Anamaria Prodan.

Aceasta acuză poliția că nu îi ia probe lui Laurențiu Reghecampf

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan acuză poliția de acest eveniment nefericit care i s-a întâmplat, deoarece nu a luat măsuri la timp. De asemenea, aceasta spune că poliția în continuare nu îi ia probe de sânge lui Laurențiu Reghecampf, în vederea verificării alcoolemiei acestuia.

”Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește”, a adăugat Anamaria.


Publicat

în

de către

Etichete: