ANM, anunț de ultima oră despre iarnă în România. Când ninge și ce temperaturi se vor înregistra în decembrie, ianuarie și februarie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi iarna anului 2022, dar și lunile ianuarie și februarie 2023 . Meterologii susțin că se anunță o iarnă blândă cu ninsori slabe, iar temperaturile vor fi peste limitele climatologice. Iată cum va fi vremea în următoarea perioadă!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi iarna anul acesta. Temperaturile se vor situa peste limitele climatologice în luna decembrie cu o tendință ușor excedentară în partea de sud-est a României, dar și una deficitară în nord-vest.

Cum va fi iarna în România

Pentru în luna ianuarie, temperaturile se vor situa în limitele normal. Vor fi temperaturi ușor mai ridicate decât ar fi normal, iar în anumite zone vor fi precipitații. Reprezentantul ANM susține că va fi o iarnă normală în România, iar anotimpul răcoros va fi unul blând în întreaga țară.

Meteorologii anunță că în luna februarie vor fi estimate temperaturi medii normală și posibilitatea să se semnaleze în unele regiuni din țară, mai ales în sud-estul țării valori peste limitele climatologice ale lunii. Precipitațiile vor fi normale în anumite zone din România în următorea perioadă.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă

În săptămâna de 24-31 octombrie în aproape toate regiunile țării, dar mai ales în cele de sud temperatura medie a aerului va avea valori mult mai ridicate de cele normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi în majoritatea regiunilor din România, dar mai ales în sud-vest.

În perioada de 31 octombrie-7 noiembrie vor fi temperaturi medii și vor fi situate peste cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile de sud al țării, dar și cele de vest.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns