Antonia se pregătește să fie mireasă anul acesta! ”Nu mai vreau în concubinaj”

Nuntă mare în showbiz! Antonia șiAlex Velea se pregătesc de nuntă. Au așteptat șapte ani până s-a definitivat procesul dedivorț al solistei cu Vincenzo Castellano,încă un an să se risipească pandemia, însă în zadar.Cei doi nu mai au răbdare și vor să ajungă curând în fața altarului.

Antonia și Alex, care sunt părinții a doi copii minunați, nu-i mai împiedică nimic să nu-și oficializeze relația.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta.

Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. 

Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă.

Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, i-a spus Alex Velea lui Dan Capatos.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat solista care a trecut și prin proba COVID-19,

de altfel, toată familia sa. ”Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat.

Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit.

Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii (Dominic și Akim-n.r.) și părinții mei”, a mai spus Alex Velea.

Căsătoria cântăreței cu Vincenzo Castellano a durat din 2011 până în 2013. Conform înțelegerii, fiica lor (8 ani) a rămas la fostul său soț, care locuiește în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.