Anunț ANM de ultim moment! Ninge în București. Vremea se va răci accentuat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un anunț de ultimă oră. Specialiștii au anunțat că va ninge în Capitală în zilele următoare. Iat prognoza meteo actualizată!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) va ninge în București în zilele următoare.

Ninge în București

În cursul zilei de luni a fost emisă prognoza meteo actualizată. Mai exact, zilele următoare vremea va fi închisă și se va răci accentuat în Capitală.

Așadar, începând de luni, de la ora 9.00 până marți la ora 10.00, vremea în București va fi închisă și se va răci accentuat. Totodată, trecător va ninge slab, iar vântul va sufla în general moderat.

Mai mult decât atât, potrivit specialiștilor ANM, temperatura maximă va fi în jur de 2 grade Celsius, în timp ce cea minimă de -6…-4 grade Celsius.

România, lovită de ciclonul polar care a devastat Europa

Totodată, conform ultimului anunț făcut de specialiști , zielle acestea, întreaga țară va fi cuprinsă de ger.

Mai exact, temperaturile vor fi negative, cu o medie de -5, -6 grade Celsius.

”Va fi ger, pentru că vom vorbi de temperaturi, luni, care vor caracteriza o vreme geroasă, în special noaptea şi dimineaţa, dar şi pe parcursul zilelor. Luni, cel puţin, maximele vor fi predominant negative în aproape toată ţara, cu cele mai coborâte valori maxime, -10 (grade Celsius – n.r.) în nordul Moldovei, în depresiunile din estul Transilvaniei, până la cel mult zero, un grad, local în sud-vestul Olteniei. Iar marţi dimineaţă şi miercuri dimineaţă este posibil să consemnăm vârful acestui episod din perspectiva celor mai geroase nopţi şi dimineaţă, pentru că minimele vor coborî până la -15, posibil -20 de grade în condiţiile în care vom avea şi strat de zăpadă”, a anunţat la TVR Info, directorul ANM, Elena Mateescu.


Publicat

în

de către

Etichete: