Are 90 de ani și vinde mărțișoare cu un leu în fața la LIDL pentru a avea bani de mâncare! Mămăița se teme zi de zi să nu fie dată afară din parcarea supermarketului!

O bătrânică din Bragadiru a decis că este momentul ca lumea să îi cunoască talentul. Aceasta vinde pe străzile din Bragadiru mărțisoare trudite de mâna sa. 

Femeia în vârstă de 90 de ani are un mare talent în a croșeta, căci aceasta reușește să confecționează mărțișoare în diverse forme și culori.

Bătrânica a devenit celebră pe grupurile din Bragadiru

Bătrănica iscusită a devenit celebră pe grupurile din Bragadiru. Mai multe localnici care au oprit să cumpere mărțișoarele croșetate de ea, au fotografiat-o și au postat-o pe rețelele de socializare, sperând că mai multe persoane o vor ajuta.

Mămăița poate fi găsită în fața LIDL, de pe strada Cristalului, Penny și Pepco  de pe Coralului dar și în parcurile din zonă. Prețul unui mărțișor este extrem de mic pentru munca depusă.

Dacă în marile magazine, un astfel de mărțișor croșetat ajunge la zeci de lei, bătrânica vinde doar cu un leu.

„Mărțișoare făcute cu trup și suflet”

O localnică a postat pe grupul din Bragadiru poze cu bătrânica. Aceasta se declară impresionată de munca bunicii.

,,Mărțișoare făcute cu truda și suflet .Sunt absolut minunate ”, a scris aceasta în dreptul pozelor

O altă femeie care a zări-o în fața LIDL a vorbit cu ea și a rugat-o să îi permită să o fotografieze. Pentru a-i veni în ajutor, a publicat imaginile și i-a îndemnat pe oameni să meargă să cumpere de la femeia în vârstă.

,,Mămăița din imagini, stă în baston, la intrarea Lidl Bragadiru – Cristalului, cu o cutie de mărțișoare minunate, croșetate de mâinile ei.

Am rugat-o să mă lase să îi fac câteva poze, în speranța că vor ajunge să fie văzute de cât mai multe persoane și mi-a zis că se teme că va fi alungată în curând.

Dacă doriți să oferiți un mărțișor special, autentic, confecționat cu mult efort de niște mâini trudite, o găsiți zilele acestea lângă București.

Vă rog ajutați distribuind!”, a scris femeia într-o postare pe Facebook.

Se teme să nu fie alungată

Bătrânica stă, cu frică, în fața supermarketurilor, cu o cutie cu mărțișoare viu colorate, în forme de fluturași. Aceasta este îmbrăcată exact ca o bunicuță tradiționalistă.

Pasiunea sa pentru croșetat se poate observa și din faptul că aceasta nu poartă încălțăminte, ci umblă în cipici tricotați.

Din păcate, vârstnica nu își poate vine în liniște minunățiile, căci se teme să nu fie alungată de paznici, dar și de poliție.


Publicat

în

de către

Etichete: