Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată și nimeni nu credea că este posibil. El e copilul-minune al planetei, uite ce a făcut la doar câteva minute de la naștere

O echipă medicală din Brazilia arămas cu cura căscată la propriu atunci când au văzut toți de ce e în stare acest copilaș la doar câteva minunte de la naștere.

Acest nou-născut a sfidat orice reguli de creștere normală pe care le cunoșteau medicii și asistentele, a sfidat până și gravitația. De ce?

Pentru că a început să meargă la doar câteva minute după ce s-a născut. Oamenii care lucrau la un spital din Brazilia încercau să îi facă fetiței prima ei baie, dar copila avea o altă idee.

În clipul de mai jos puteți vedea copilul-miracol, așa cum a fost denumit în presa internațională, încercând și chiar reușind să meargă singur.

Pe fundal oamenii din încăpere se aud spunând: ,,Oh, doamne, fetița MERGE! Doamne! Lasă-mă să filmez asta!”. Imediat ei mai cheamă încă un coleg, apoi plâng toți!

Nu se știe încă unde mai exact a avut loc totul, dar se crede că moașa lucreză la spitalul Santa Cruz, din orașul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei.

Această întâmplare este atât de deosebită fiindcă în mod normal copiii au nevoie de 12 luni pentru a merge.

Uite cum a arătat momentul acesta unic și miraculos:

Unul dintre cei mai destepti copii ai planetei traieste in Canada si este pe jumatate roman. Numele lui este Anthony Popa Urria.

La varsta de doar 6 luni, Anthony stia deja toate literele alfabetului. La trei ani, copilul-minune stia sa numere pana la 1000 si sa vorbeasca trei limbi! La 4 ani era deja considerat geniu al planetei.

La nici patru ani, Anthony Popa Urria, un baietel pe jumatate roman, care locuieste in Canada, era asemuit cu Albert Einstein sau Stephen Hawking, relateaza observator.tv.

Romania se mandreste, in fiecare an, cu performatele elevilor sau studetilor omlimpici. Cu regularitate, copiii neamului reusesc sa impresioneze intreaga lume, cunostintele acestora fiind recunoscute de cele mai importante institutii de pe glob.

Mama sa, Laura Urria, a tinut sa afle o parere specializata despre fiul sau, iar atunci cand a fost testat in cadrul organizatiei MENSA I s-a confirmat banuiala.

Oamenii de la Mensa au ramas socati de capacitatile copilului si l-au incadrat in funtea topului celor mai inteligenti copiii de pe mapamond, cu un coeficent aproape perfect de 154.


Publicat

în

de către

Etichete: