ASTROLOGIE: URANUS RETROGRAD in zodia TAUR timp de 5 luni. Ce schimbari aduce aceasta planeta

Uranus retrograd in Taur: 28 august 2023 – 27 ianuarie 2024. Uranus este planeta schimbarii si a trezirii, iar atunci cand calatoreste retrograd, suntem de obicei invitati sa trecem peste schimbarile pe care le-am experimentat recent si daca este cazul, trebuie sa facem ajustari. Taurul este legat de confort si de crestere constanta. Uranus retrograd in Taur ne incurajeaza sa exploram noi cai, apreciind, de asemenea lucrurile care ne ofera stabilitate.

Iata cum vor fi influentate zodiile:

Berbec Uranus va aduce schimbari constructive legate de venituri, valori si proprietati obtinute prin munca proprie. Daca ati fost pesimisti in ultima perioada, este momentul pentru o revizuire a opticii, sa ganditi in perspectiva. Va fi timpul sa va reevaluati atasamentele legate de bunurile materiale si sa deveniti mai generosi cu cei din jurul vostru.

Taur Multi dintre Tauri au pus in practica propria lor revolutie, iar uneori s-au surprins pe ei insisi. In urmatoarea perioada, Taurii vor fi incurajati sa isi pusa intrebari serioase despre ce vor sa faca in continuare si sa puna la cale planuri concrete. Ce doriti de la viata, ce doriti sa obtineti si prin ce mijloace. Este momentul sa va ascultati intuitia.

Gemeni Retrogradarea lui Uranus va aduce o stare de confuzie pentru Gemeni, pentru ca le va cere sa isi reevalueze credintele si convingerile care ii tin in loc. Va exista o tendinta de izolare, asa ca in urmatoarele luni Gemenii trebuie sa se mobilizeze si sa aiba mai multa incredere in ei.

Rac Uranus va va incuraja sa iesiti in lume, sa socializati, sa va puneti in valoarea calitatile. Relatiile publice vor fi importante pentru a va pune in valoare si pentru a obtine avantajele materiale sau recunoasterea publica pentru care munciti.

Leu Este momentul sa puneti in practica planurile referitoare la cariera pe care le-ati conceput in ultimele luni. Renuntati la rezerve, la restrictii, la orice inhibitii care v-au impiedicat sa faceti ceea ce v-ati propus. Daca simtiti ca va loviti de un zid care va impiedica sa avansati, este timpul sa va optati pentru o abordare noua.

Fecioara Este momentul sa va ganditi la ceva nou in viata voastra, indiferent ca este vorba despre o noua conceptie filozofica legata de viata sau la o actiune concreta. Este momentul sa invatati lucruri noi, sa va urmariti obiectivele, care vor avea o tenta sociala, umanitara. Domeniile legate de studii, educatie, spiritualitate si justitie, precum si calatoriile la distanta vor dobandi o importanta mai mare pentru voi.

Balanta Retrogradarea lui Uranus va va determina sa va reevaluati atitudinea fata de mosteniri, investitiile recente, maniera in care va gestionati banii, dar in mod special banii proveniti de la partener. De asemenea, va fi o perioada buna sa va analizati relatiile intime si sa luati masuri daca simtiti ca depindeti prea mult de anumite persoane sau de obiceiuri nesanatoase.

Scorpion Pentru Scorpioni, relatiile parteneriale vor dobandi o importanta mai mare in urmatoarele luni. Parteneriatele si casatoriile solide vor iesi intarite, pentru ca veti clarifica lucruri, dar cele fragile ar putea avea de suferit, mergand pana la o separare, pentru ca perioadele de retrogradare aduc prin definitie reevaluari si constientizari, iar caracterul revolutionar al lui Uranus poate spune: Pana aici. Punct si de la capat.

Sagetator Sagetatorii isi vor analiza activitatile de serviciu si cele de rutina. Vor analiza ce merge si ce nu merge, ce ii tine in loc si ce schimbari de directie trebuie sa faca daca au ajuns intr-un impas. Pot avea loc si schimbari pentru imbunatatirea starii de sanatate, daca au aparut probleme in ultimele luni.

Capricorn Capricornii ar putea face schimbari in relatiile romantice sau in relatiile cu copiii. Pot incepe relatii romantice cu persoane la care nu s-au asteptat. Va fi o perioada potrivita pentru schimbari in dragoste, chiar daca spontaneitatea nu este punctul forte al Capricornilor. Schimbari pot avea loc si in relatiile cu copiii, cum ar fi renuntarea la ideile rigide, preconcepute. Va fi o perioada a deblocarilor, a amuzamentului si a invatarii, in care Capricornii se vor putea bucura mai mult de viata.

Varsator Familia va dobandi o importanta mai mare pentru Varsatori in urmatoarele luni. Daca ati simtit ca viata voastra de familie a ajuns intr-un impas, vrand nevrand va trebui sa o analizati si sa faceti schimbarile necesare pentru a clarifica lucrurile. Acest lucru se refera si la relatiile cu parintii si bunicii si la problemele legate de proprietatile familiei.

Pesti Retrogradarea lui Uranus poate aduce noi modalitati de comunicare pentru Pesti, ceea ce initial ar putea fi destul de inspaimantator. Daca va veti asculta inima, puteti fi siguri ca voce voastra va fi auzita. Va fi momentul sa va faceti remarcati, sa vorbiti cu claritate, sa permiteti oamenilor sa va cunoasca, iar comunicarea verbala va fi solutia potrivita.


Publicat

în

de către

Etichete: