Au fost identificați cei trei bărbați care l-au omorât și jefuit pe omul de afaceri din Sibiu. Indivizii ar fi părăsit țara

S-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei din Sibiu. Bărbații care l-au omorât și jefuit pe omul de afaceri Adrian Kreiner sunt din Dolj, potrivit informațiilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut. Este posibil să fi părăsit țara.

Amintim că un român din județul Timiș, condamnat în trecut în America pentru furt din bancomate, este considerat martor-cheie în dosarul uciderii milionarului Adrian Kreiner. Anchetatorii l-au audiat mai multe ore, la Sibiu, și i-au percheziționat, până în jurul orei 4 dimineața, locuința unde stă cu chirie în Dumbrăvița, lângă Timișoara. Acolo l-ar fi cazat pe unul dintre suspecți. Au trecut deja 11 zile de când ucigașii omului de afaceri din Sibiu sunt liberi.

Există informații că unul dintre cei trei suspecți – un bărbat stabilit în Belgia și identificat după ADN – ar fi ajuns în țară în urmă cu aproximativ 3 săptămâni și ar fi fost cazat în locuința timișoreanului.

Anchetatorii au adus cu ei din Sibiu un adevărat laborator cu probe. Probe pe care le compară cu cele de la fața locului, din locuința martorului-cheie.

Individul de 43 de ani a fost ridicat de pe o stradă din Timișoara si dus, cu mandat, la Sibiu. Totul, cu cea mai mare discreție. Acolo a fost audiat mai multe ore. Procurorii încearcă să afle în ce măsură bărbatul ar fi știut despre planurile celor trei bărbați și dacă i-ar fi ajutat să vândă ceasurile furate.

Anchetatorii au intrat și în posesia unor imagini în care se vede cum martorul-cheie și suspectul stabilit în Belgia se plimbă, însoțiți de o femeie, printr-un centru comercial din Sibiu, cu o zi înainte de jaf.

În 2017, cel considerat martor-cheie a fost condamnat în SUA la 4 ani de închisoare. Împreună cu mai mulți complici, a instalat dispozitive și camere pe bancomatele mai multor bănci din America și ulterior a furat informații legate de conturile clienților, pe care i-a lăsat fără bani. La vremea respectivă despre frauda pusă la cale s-a vorbit în toată presa din America. La vremea respectivă, bărbatul și-a recunoscut vina. Nu există informații despre momentul în care el a revenit în România.

Deocamdată, anchetatorii nu au dezvăluit dacă acest personaj ar putea fi implicat în cazul Kreiner sau doar deține informații despre suspecții căutați.

Surse din anchetă susțin că indivizii care l-au ucis pe Adrian Kreiner ar avea în jur de 30 de ani și ar fi fost implicați și ei în diverse furturi, în străinătate. Rămâne însă valabilă și varianta că mobilul crimei a fost altul decât jaful.


Publicat

în

de către

Etichete: