Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Zilele trecute a avut loc nunta Getuței Sterp, însă, la eveniment a lipsit fiul de suflet al familiei Sterp, Beni.

Beni, considerat fiul de suflet al familiei Sterp a lipsit de la evenimentul special al Getuței Sterp, cu care mereu a avut o relație foarte apropiată. Aceasta a fost prima persoană care i-a făcut povestea auzită pe canalul ei de YouTube, și totodată, l-a prezentat fără să ezite și familiei sale.

Beni i-a considerat din prima secundă familia pe care nu a reușit să o aibă, având grijă de el să fie îngrijit, să meargă la școală, i-au organizat chiar și o petrecere surpriză de ziua lui de naștere. Însă, familia Sterp a fost reclamată la poliție pentru că micuțul Beni ar fi exploatat. Din acel moment, Beni a fost nevoit să se întoarcă la sărăcie, în familia dezbinată de unde a venit.
Deseori, îi vizitează în vacanțe și pe cei din familia Sterp.

Mama Geta vorbește despre motivul pentru care Beni a lipsit de la nunta Getuței Sterp

De când imaginile de la nuntă au apărut în mediul online, multă lume s-a întrebat de ce Beni nu este prezent într-o zi atât de specială pentru Geta Sterp. Așadar, mama Geta a decis să vorbească într-un interviu despre acest aspect.

“Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treaba.Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem.” a declarat mama Geta.

Beni trăiește acum cu familia sa biologică

Cu ceva timp în urmă, Geta Sterp l-a prezentat pe micuțul Beni admiratorilor familiei Sterp, toată lumea fiind complet vrăjită de cât de frumos se comportă copilul. Ea a povestit despre cum a ajuns să fie atât de îndrăgit de întreaga ei familie.

“El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați. Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare zi cu oile, doar să se uite de ele. După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă. El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el.”, a povestit Geta Sterp pe canalul ei de Youtube.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns