Călătoriile pentru pensionari care nu au fost efectuate în cursul anului vor fi compensate în bani. Proiect trecut tacit la Senat

Un proiect de lege care prevede compensarea financiară pentru călătoriile cu tarif redus neutilizate de pensionari în cursul anului a trecut tacit în Senat, prima cameră parlamentară.

Potrivit proiectului, seniorii români care nu utilizează călătoriile cu tarif redus la care au dreptul ar putea beneficia de o compensare financiară în schimbul acestor beneficii neutilizate.

Propunerea a fost trecută tacit în Senat și urmează să fie dezbătut și votat în camera decizională a Parlamentului, respectiv Camera Deputaților.

Modificările propuse vor oferi pensionarilor posibilitatea de a primi compensație financiară pentru călătoriile cu tarif redus la care au dreptul. Conform textului viitoarei legi, „călătoriile care nu au fost efectuate în cursul anului vor fi compensate în bani, care vor fi virați beneficiarilor odată cu plata primei pensii a anului următor”, scrie avocatnet.ro.


Publicat

în

de către

Etichete: