„Călătorul în timp”, previziuni îngrijorătoare pentru finalul lui 2023. Clarvăzătorul prevestește și descoperirea elixirului vieții

Un individ care pretinde că vine din anul 2671 a făcut predicții îngrijorătoare pentru finalul de an. Tiktokerul Eno Alaric anunță evenimente meteorologice apocaliptice, dar și apariția unor comunități secrete subterane. Pe de altă parte, autoproclamatul „călător în timp” vorbește și despre descoperirea unui veritabil elixir al vieții, care ne-ar putea adăuga încă 200 de ani de viață.

Aceste previziuni ale lui Alaric fac milioane de vizualizări în timp-record, deși până acum nu s-au concretizat prea multe. Clarvăzătorul spune că, în ziua de 28 decembrie, „oamenii de știință au descoperit un nou fruct sub pământ, acesta încetinește îmbătrânirea. Cunoscut sub numele de „Astrum”, oricine îl mănâncă adaugă 200 de ani la durata vieții sale și se pot mânca doar cinci de persoană”.

Cu toate acestea, chiar și plecând de la premisa că această ipoteză ar fi adevărată, nu suntem siguri că ne-am dori să trăim încă 1.000 de ani într-o lume afectată de grindină electrică și monștri reînviați.

Predicțiile lui Alaric nu s-au adeverit în trecut, dar el continuă să atragă numeroși fani pe TikTok.

„Călătorul în timp”, previziuni îngrijorătoare pentru finalul lui 2023

Spre, exemplu, pe 23 martie tiktokerul spunea că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva omenirea de către un extraterestru cunoscut sub numele de Campionul. Campionul îi va duce pe acești oameni pe o altă planetă locuibilă pentru a salva specia de o altă rasă extraterestră ostilă. Pe 15 mai, spunea că un megatsunami de 750 de picioare va lovi San Francisco, California, provocând peste 200.000 de victime. Pe data de 12 iunie, un șanț adânc de 8 km ar fi trebuit să se deschidă în urma unui cutremur cu magnitudinea de 9,5 grade, eliberând multe specii considerate dispărute. Pe 18 iunie, 7 oameni ar fi trebuit să cadă din cer. Pe 12 august, oamenii de știință ar fi trebuit să găsească un leac pentru cancerul de piele, folosind o glandă pituitară de la o veveriță.

Pe 3 decembrie 2023, un cristal de mari dimensiuni ar fi trebuit să fie descoperit în adâncul Amazonului, având puterea de a vindeca toate afecțiunile și rănile. Pe 3 octombrie, o navă extraterestră ar fi trebuit să cadă pe Pământ în timpul unei mari ploi de meteoriți, conținând o „specie ostilă„. Apoi, pe 6 noiembrie, Soarele ar fi trebuit să „elibereze o energie necunoscută” care ar fi provocat un nou tip de boală, determinând oamenii să „își piardă controlul minții și să acționeze asemănător cu cel al zombilor„.

Desigur, aceste previziuni nu s-au concretizat, cu toate astea „călătorul în timp” continuă să atragă numeroși fani pe TikTok.

@radianttimetraveler

December is for the ones… #fyp #fypage #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment

♬ Instinct – Soundridemusic

Val de reacții ale internauților

La previziunile lui Eno Alaric, reacțiile comentatorilor sunt dintre cele mai diverse. Unii le tratează cu seriozitate, alții îl critică, în timp ce alții, cei mai mulți le iau în râs:

„Un adevărat călător în timp ar ști că doar informându-ne despre lucruri care s-au întâmplat în viitor se schimbă linia timpului, creând astfel un nou viitor”

„Care sunt următoarele numere câștigătoare la loto”.

„Nu, nu, nu: Am scris ultimul set. Ai eșuat la toate”.


Publicat

în

de către

Etichete: