Cand toată lumea era îndurerată, Petre Roman s-a afișat într-o ipostază neașteptată la priveghiul fostei sale soții

Într-o atmosferă încărcată de emoție, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost condus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare. În aceste clipe de adâncă tristețe, Petre Roman a fost printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la fosta sa soție. 

Ipostaza neașteptată ce a lăsat loc de interpretări

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost auds la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare. Sicriul alb, simbol al trecerii în eternitate, a fost adus cu solemnitate la biserica respectivă, înconjurat de membrii familiei și de prieteni apropiați. Printre aceștia, figura centrală a fost Petre Roman, protagonistul unei povești de viață ce a marcat multe destine.

Petre Roman și Mioara Roman s-au întâlnit într-un moment solemn, marcând finalul unei povești de viață împărțite pe parcursul a mai mult de trei decenii. Chiar dacă se încheie un capitol important din viața lor, întâlnirea lui Petre Roman cu Mioara Roman a reprezentat un omagiu discret adus unei povești de iubire care va rămâne mereu vie în amintirea celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Mioara Roman.

Petre Roman i-a adus un buchet de flori drept omagiu fostei sale soții. Un lucru nu a scăpat neobservat atunci când acesta a ieșit din capelă. El a fost suprins de paparazzi în timp ce zâmbea. Acest gest a creat controverse, deoarece fiind într-un cadru plin de durere și tristețe, lumea nu a găsit explicația reacției sale.


Publicat

în

de către

Etichete: