Caracterul femeilor în functie de zodie. Calitățile si defectele fiecarui semn astrologic

BERBEC

Regina horoscopului, femeia Berbec vrea să controleze totul. Ea dictează regulile. Conștientă de puterile sale, ea nu ia decizii in mod superficial întotdeauna analizând urmările. Atunci când strălucește ea atrage atenția tuturor.

TAUR

Ea este adevărata luptătoare în zodiac. Cu o încăpățânare notorie, nu se lasă până nu obține ceea ce-și dorește. Femeia Taur are curajul de a sta ferm pe picioarele ei și de a proteja cu pasiune pe cei dragi. În ciuda laturii sale puternice, inima ei este plină de bunătate și este mereu acolo pentru a ajuta pe cei care au nevoie de ea.

GEMENI

Această femeie a zodiacului emană creativitate pură, având abilitatea de a gândi în mod inovator și o imaginație care o poartă spre noi orizonturi. Este o prezență remarcabilă pe stradă, atrăgând atenția tuturor cu farmecul ei distinct. Cu toate acestea, ea nu caută să domine, ci știe cum să-și gestioneze abilitățile în mod conștient.

RAC

Considerată o adevărată enigmă a zodiacului, această femeie se remarcă prin curajul și pasiunea ei, fiind extrem de generoasă față de cei din jur. Starea ei de spirit se poate schimba rapid, dar în calitate de prietenă, este de o loialitate neclintită. Ca partener de viață, ea poate fi foarte rea atunci când se simte trădată.

LEU

Aceasta este vizionar al zodiacului, Leoaica nu se lasă descurajată în eforturile de a-și atinge obiectivele. Cu o motivație extraordinară, ea strălucește în tot ceea ce face și este deschisă să împărtășească succesele cu ceilalți în călătoria sa. Chiar atunci când se confruntă cu eșecuri, o face cu eleganță și mândrie.

FECIOARĂ

Femeia Fecioară este o prezență plină de putere. Întotdeauna face alegeri înțelepte, posedând un suflet pur și fiind o binecuvântare pentru cei din jur. Este o persoană iubitoare și bună, având capacitatea de a se ridica cu grație și are zâmbetul pe buze, chiar și atunci când a fost rănită.

BALANȚA

Reprezentanta sofisticată a zodiacului, femeia Balanță strălucește prin inteligența sa și abilitatea de a rezolva cu eleganță orice provocare întâlnită. Abordează viața cu o perspectivă unică și este binecunoscută pentru simțul său subtil al umorului. Deși își păstrează adânc sentimentele, este sigură pe capacitățile ei și știe cu claritate ce își dorește de la viață.

SCORPION

Misterioasă și fermecătoare, femeia Scorpion emană o aură de intrigă. Nu ezită să-și exprime dorințele și gândurile, indiferent de consecințe. Se remarcă prin sinceritatea sa brutală și nu-i pasă că poate deranja pe cineva prin cuvintele sale.

SĂGETĂTOR

Liderul emotiv al zodiacului, femeia Săgetător se conectează profund cu propriile ei sentimente și înțelege la fel de bine emoțiile altora. Cu toate acestea nu reușește sa-și arăte aceste sentimente, permițând doar câtorva apropiați să o cunoască în profunzime.

CAPRICORN

Femeia Capricorn strălucește ca un spirit independent. Cu o încredere neclintită în sine, știe exact cine este și își folosește foarte bine calitățile pentru a-și atinge scopul. Fiecare acțiune este plină de pasiune și bucurie autentică.

VĂRSĂTOR

Visătoarea zodiacului, femeia Vărsător este o adevărată luptătoare, hotărâtă să ducă la îndeplinire orice obiectiv își propune. Cu un spirit rebel, este capabilă să schimbe lumea în încercarea de a-și atinge visele.

PEȘTI

Iubitoare și generoasă, femeia Pești radiază iubire și empatie. Este o ființă sensibilă și expresivă și nu știe să-și ascundă sentimentele. Este mereu prima care sare în ajutor când cineva are nevoie de sprijin.


Publicat

în

de către

Etichete: