Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie să ne pregătim … Va fi dincolo de imaginația noastră ”

„Vom trece prin niste ani fatidici pana in 2033”

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toata lumea a spus ca asa ceva nu s-ar putea intampla niciodata. Iata ca s-a intamplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toti care ati avut bani multi in aceasta banca ati ramas fara bani. Ce va face statul? Statul nu o sa faca nimic! Si nu o sa va dea banii. (…) Mai ganditi-va – ce faceti cu banii? Ii tineti in banca? Nu stiu!

Inflatia ia proportii uriase, preturile se ridica de la o zi la alta. Eu vorbesc de cativa ani. Luati-va, daca puteti, o proprietate, un teren, chiar si o masina. Pentru ca preturile devin inaccesibile si cresc la produsele de orice natura.

De fapt, ne asteptam la o criza similara cu cea din 1929!

In urmatorii 2-3 ani, se inlocuiesc monedele, vom avea o moneda electronica pana in 2025-2029. Trebuie sa ne pregatim pentru aceasta criza economica, care este de proportie uriasa. Si sa ne pregatim de aceasta inflatie, care este poate dincolo de imaginatia noastra la ora actuala. Cresterea preturilor este cumplita. As vrea sa fim uniti, puternici, noi, romanii. Suntem un popor unit, credincios.

Sa ne adunam fortele, sa ne rugam impreuna spre a iesi din aceasta situatie atat de conflictuala.

Va spun de multa vreme, trecem prin niste ani fatidici pana in 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credinta, iubire, acceptare si cu iertare, putem sa trecem peste aceasta perioada. O perioada care ne poate ajuta sa ne interiorizam, sa ne gasim pe noi, sa devenim mai buni si, in special, mai uniti” a avertizat Carmen Harra intr-un clip postat.

“Romania se confrunta cu foarte multe schimbari de atmosfera.

Vom fi luati prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au romanii ce ii asteapta. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au inceput sa se declanseze, lumea isi exprima nemultumirea prin proteste. Romania e ferita de cutremur, de seceta, vor fi mai multe ploi, schimbari de temperatura neasteptata, vor fi extreme. Se intampla schimbari planetare.

Exista o schimbare de bine in viitor, oricat de greu pare a fi asta, in urmatorii zece, douazeci de ani. Romania e o tara care se regenereaza, se va reintegra in anii urmatori. Sistemul juridic, politic, se clatina. Este ceva foarte temporar, sistemul este intr-o stare de decimare. Situatia romanilor este tare trista.

Oamenii vor pune mai mult mana in buzunar, unde prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta inca vreo zece ani. Dureaza pana se recladesc sistemele.”, a spus Carmen Harra.

“In Romania, pe toamna anului asta, daca nu si mai repede o sa vedem si in bancile pe care le stiti ca intra in acest fenomen.

Fenomenul, in general, s-ar putea sa dureze o perioada de timp si aici o sa vina niste analisti economici si o sa va minta in fata si o sa va spuna cum totul e bine si cum totul este sub control. O sa ne minta, pentru ca nu au alta varianta, nu vor sa creeze panica. Vor sa dea sentimentul ca e ceva ce se poate controla. Daca se putea controla, controlau inflatia.

Iata ca oricum au incercat sa o controleze, e mai rea ca oricand si continua sa fie tot mai rea. Banii ar trebui sa fie cheltuiti, investiti. Acum, daca il tinem la ciorap, el de la o zi la alta isi pierde din valoare. Fiti atenti si la criptomoneda asta, si aici vor fi probleme.”, a mai spus Carmen Harra.


Publicat

în

de către

Etichete: