Carmen Harra prezice un divorţ iminent între Andra și Cătălin Măruță: „Nu sunt suflete pereche”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună doi copii de care sunt tare mândri. Andra și soțul ei reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2008 și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Deși relația lor a trecut deja testul timpului, Carmen Harra a prezis încă de acum câțiva ani buni că cei doi ar putea să divorțeze.

Fără dar și poate, Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de mai bine de 15 ani, au o relație superbă și doi copii minunați, pe David și Eva. Și pe plan profesional cei doi au cariere de succes. Astfel că, lucrurile par perfect echilibrate în relația lor. Doar că, se pare că celebra clarvăzătoare Carmen Harra a susținut că mariajul celor doi soți este sortit eșecului.
Carmen Harra prevede un viitor sumbru pentru Viviana Sposub şi George Burcea: „Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva, el este fericit și singur”.

În urmă cu ceva timp, aceasta declara că Andra și soțul ei Cătălin Măruță nu sunt suflete pereche: „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, dezvăluia cu ceva timp în urmă Carmen Harra, într-o emisiune TV, relatează wowbiz.ro.

Cătălin și Andra Măruță și-au unit destinele în august 2008. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți în primăvara anului 2011, când s-a născut David. În vara anului 2015, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, când s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță de această dată, Eva Maria Ioana.

Potrivit unei declarații de avere pentru anul 2022, depusă în 2023, Andra și Cătălin Măruță au, la comun, nu mai puțin de 4 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. În anul amintit, companiile au avut o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent.

Andra şi Cătălin Măruţă Sunt legați de 7 firme împreună

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizarea înregistrărilor auto și activități de editare muzicală. Ambii soți au părți egale în cadrul afacerii cu un singur angajat. Ocean Music, pe de altă parte, este 80% a soțului și doar 20% a soției. Persoana juridică asigură activități artistice pentru diferiți clienți. Studio 78 este un caz și mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cântăreața, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigură servicii de producție video/cinematografică, programe de televiziune.

Pentru a echilibra balanța, Plan B Music este 80%, în acte, la Andra și doar 20% la Cătălin Măruță. Firma cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică. Bonus: în anul 2023, au mai făcut 3 firme noi: Oscar House, Avocado Music şi Lion 23 Film, scrie CANCAN.RO.

Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor și despre posibilitatea ca aceștia să rămână ancorați în povestea de dragoste trăită în prezent. Dacă în cazul artistului, veștile sunt destul de bune, pentru Deea Maxer viitorul s-ar putea să fie surprinzător.

Andra cere de la Cătălin Măruță mai multă atenție și iubire. Artista a fost invitată în podcastul lui Mihai Bobobete și a dat din casă. Andra a declarat că are 37 de ani acum și că s-a căsătorit la 22 de ani și a avut răbdare să crească împreună cu soțul ei pe toate planurile.

Cu toate acestea, Andra acum dorește să vadă iubirea în ochii lui Cătălin Măruță, prezentatorul TV fiind mai introvertit. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că nu îi mai cumpără cadouri soțului, pentru că nu le poartă niciodată.

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta.

Andra despre soţul ei: „Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri”
Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a declarat Andra, soția lui Cătălin Măruță.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit artista.

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a mai declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube.

Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor

„Relația cu Robert nu este ce credem noi, nu este nici ce crede ea sau Robert. Aici este toată confuzia, nu știm exact ce se întâmplă între ei doi. Când vine vorba despre relația dintre Dinu și Magdalena, îi dau șanse atât timp cât Dinu o lasă pe ea să fie forța numărul 1.

El e foarte așezat, calm, pragmatic și foarte cu picioarele pe pământ, ceea ce e foarte interesant. Eu văd șanse între Dinu și Magdalena, nu prea văd șanse între Deea și Robert.

Pe Deea mereu în viziunea mea o văd cu altcineva, un bărbat care să-i țină piept, să fie pe măsura ei și încă nu l-a găsit. Are ea în cap pe cineva și o văd într-o altă situație. Faceți tot ce puteți ca lucrurile să progreseze, dacă ele se încurcă undeva, încercați să vedeți dincolo de momentul actual. Dinu e complet diferit față de Robert și poate că pe moment de asta avea nevoie Deea.”, spune Carmen Harra, în cadrul emisiunii WowNews.

Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei

Un alt divorț extrem de mediatizat și răsunător al anului 2023 a fost și cel dintre Marius Elisei și Oana Roman. După multe șanse și încercări, cei doi au decis în luna septembrie a anului trecut să meargă, în final, pe drumuri separate, decizie care i-a aparținut în totalitate Oanei, spune Carmen Harra.

„Nu știu dacă mă credeți, dar cel care a vrut să tragă de căsnicie a fost el. Divorțul e generat de ea, nu de el, nu știu ce știți voi sau ce afirmă ei. După codurile lor, generatoarea de separare este ea. Între ei este o relație de înțelegere, nu una de mare iubire. Aici e o relație de completare, cel care ar vrea să facă mereu pace este mai mult el, pe care-l văd foarte spiritual, intens, foarte dornic să reușească și material, dar are o forță spirituală foarte frumoasă.

Dacă ea a dorit ca divorțul să fie definitiv, adevărul e undeva la mijloc. Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva. În viața ei s-ar putea să intre un om din politică, în următoarele 8 luni sau un an. Nu cred că au comunicat niciodată, a fost dorința lui de a avea această familie, ea și-a dorit acest copil pe care-l are.

Ea își dorește pe cineva cu care să se potrivească, la nivel intelectual. În relații, gândirea joacă un rol extrem de important. Eu o văd găsindu-și pe cineva care să-i fie și corespondent la nivel mental și atunci mult mai fericită.”, a continuat acesta.


Publicat

în

de către

Etichete: