Cât a dat fiecare invitat la botezul lui Liam, băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Noaptea trecută, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dansat și s-au distrat alături de invitații lor. Și nu oricum! Cuplul a sărbătorit până-n zori, pe ritmurile celor mai cunoscute melodii. Pe lângă felicitările cuvenite, cuplul a primit, de la invitați și dar de botez!

Atmosferă de poveste, distracție maximă și multă iubire – așa s-a derulat ziua de 25 septembrie 2022, pentru cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. În cursul zilei de ieri, antrenorul român și partenera sa de viață și-au creștinat fiul, pe Liam Simeon. După ce botezul a avut loc în mare secret, cu toții s-au îndreptat spre zona de Nord a Capitalei, unde a avut loc petrecerea.

Pe lângă toate momentele prețioase, ce le-au făcut seară frumoasă și de neuitat, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit și dar de botez. Fiecare invitat a „cotizat” cu câte 500 de euro!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au botezat pe Liam Simeon și, apoi, au mers la party

A fost petrecere mare, seara trecută, în lumea bună a Capitalei! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat băiețelul la biserică și, apoi, cuplul s-a îndreptat spre Clubul Diplomatic, acolo unde a avut loc super-party-ul zilei. Cuplul și invitații s-au distrat de minune pe ritmurile celor mai populare melodii (vezi AICI momente-cheie ale serii), au dansat și au gustat din bunătăți.

Meniul celei mai grandioase petreceri a anului 2022:

Antreu

-Creveți în crusta panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casă cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapă roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vită black angus, cârpăcio de sparanghel și sos demiglacee

Tort

Invitații s-au mai putut bucura de băuturi fine cum ar fi șampania Laurent Perrier Brut, Whisky Glenfiddich, Chivas Regal, Vodka Belluga, Gin Bombay Sapphire, Campări, Martini, dar și vinuri pentru toate preferințele


Publicat

în

de către

Etichete: