Cât câștigă un român ca șofer de Uber în Spania. „Hai să vă număr banii pe care i-am câștigat într-o săptămână”

Tot mai mulți conducători auto au început să lucreze, în ultimii ani, pentru diverse companii de transport alternativ. Se întâmplă atât în România, cât și în străinătate.

Banii primiți și faptul că nu au un program fix, ci exact cum și-l stabilesc ei, îi atrag cel mai mult pe șoferi. Un român a dezvăluit recent cât câștigă ca șofer Uber.

Tânărul român trăiește în Spania de mai mulți ani și a început să facă Uber. Recent a povestit pe Tik Tok că reușește să câștige aproximativ 450 de euro pe săptămână, ceea ce duce la un venit lunar de 1.800 de euro.

@florin_720

♬ Straine, Straine – Nicolae Guta

„Hai să vă număr banii pe care i-am câștigat în Spania într-o săptămână de luni până sâmbătă la ora unu după amiaza. Deci aceștia sunt banii făcuți în șase zile și înmulțiți voi cu patru: 450 înmulțit cu 4 vine 1800 de euro. Pentru cei care spun că în Spania nu se câștigă bani vreau să vă spun să vă gândiți de două ori. Gândiți-vă că banii ăștia sunt banii mei curați. Poate că am cheltuit undeva la 30 de euro pe motorină, dar mai mult nu am cheltuit. Banii ăștia îmi rămân mie curați”, a spus tânărul român pe TikTok.

Internauții au reacționat imediat. Unul dintre ei a mărturisit că atât câștigă el pe lună la o firmă de IT.

„Depinde câtă chirie plătești, chiria este problema.” / „Hai în România în concediu, în două, trei zile nu îi mai ai” / „Și taxe la stat mai plătim și noi sau nu avem nevoie de pensie la bătrânețe?” / „Eu 2800 de euro pe lună în România, la o firma de IT!” / „1800 Euro -30 pe săptămâna (120€) motorină =1680 mâncare 200€=1480 undeva la 6000 lei, banii ăștia îi iei în țară pe șantier dacă ești meseriaș.” / „900 de euro în 5 zile, Belgia, hai noroc!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a deveni șofer Uber:

Varsta soferilor trebuie sa fie peste 21 de ani, sa aiba permis de conducere de peste 2 ani si un cazier fara inscrisuriLicenta de operator de transport alternativ, adica trebuie sa ai o entitate juridica sau un PFA, dar si sa fii platitor de TVA

intracomunitar ori sa colaborezi cu un partener care are o astfel de licentaCazier judiciar care a fost eliberat in ultimele 6 luniCazier auto, eliberat in ultimele 30 de zileCertificat profesional in regim de inchiriereCopia conforma a masinii pe care o conduciEcuson pentru transportul alternativAsigurare de pasageri si bagajeCasa de marcat pentru cursele cash.


Publicat

în

de către

Etichete: