Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă. Și-a mărit tariful după Survivor

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România pentru că își dorea foarte tare să fie acasă, alături de iubita lui care trebuie să nască în curând. Chiar dacă a fost eliminat, popularitatea artistului a crescut odată cu participarea la această competiție. Drept urmare, a crescut și tariful perceput de acesta pentru a cânta la petreceri, precum nunțile.

Culiță Sterp avea foarte mulți fani și înainte de a participa la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, însă popularitatea lui a crescut odată cu experiența aceasta. Având în vedere acest aspect, tariful perceput de Culiță Sterp pentru a cânta la nunți alături de formația lui s-a mărit.

Ce-i drept, din cauza restricților pe fondul pandemiei de coronavirus, anul 2020 a fost unul mai slab din punct de vedere financiar nu doar pentru Culiță Sterp, ci pentru toți artiștii. Totuși, Faimosul a fost unul dintre cei mai solicitați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară.

Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă, după Survivor

Anul trecut, pentru o petrecerea la care cânta toată noaptea alături de formația sa, Culiță Sterp cerea în jur de 4.000 de euro. Acești bani nu-i reveneau lui în totalitatea pentru că îi împărțea cu cei din formație. Acum, pentru anul 2021, Culiță Sterp cere mai mult pentru un show la un eveniment privat. Raul Zeța, managerul artistic al acestuia, a vorbit despre tarifele pe care le cercepe Faimosul.

„Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea’, a spus managerul lui Culiță Sterp, pentru Fanatik.ro.

În plus, Culiță Sterp este invitat de foarte multă lume să cânte la evenimentele lor.

„Da, sună multă lume, sunt mulți care vor să le cânte’, a explicat Raul Zeța despre angajamentele pe care le are, deja, Culiță Sterp.

Profitul lui Culiță Sterp în anul 2019

În anul 2017, Culiță Sterp și-a deschis o firmă care are ca obiect activitate interpretarea artistică și spectacolele. Potrivit datelor pe care le-a raportat fostul concurent de la Survivor România, acesta a încasat un profit net serios. În anul 2019, potrivit datelor contabile depuse și publicate, artistul a avut o cifră de afaceri de 93,755 lei. Profitul net înregistrat a fost de 66,558.

Din câte se observă, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Culiță Sterp. Participarea la Survivor România i-a adus și mai mulți fani care i-au apreciat comportamentul din cadrul emisiunii. Ei bine, chiar dacă și-a dorit să fie eliminat și să plece din Republica Dominicană, imaginea lui nu a fost afectată în niciun fel, iar oamenii își doresc ca el să le cânte la evenimente, cum ar fi nunțile.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns