Cât de rău a ajuns Irinel Columbeanu! Este de-a dreptul trist cum arată afaceristul după ce a suferit un AVC

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Irinel Columbeanu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitat a fost Irinel Columbeanu.

Cum arată Irinel Columbeanu după ce a suferit un AVC

Irinel Columbeanu este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lumea mondenă.

El este omul care a ținut paginile tabloidelor vii pe vremuri, în special în timpul mariajului cu Monica Gabor.

Afaceristul român are 66 de ani, iar vârsta își spune cuvântul, mai ales după un accident vascular cerebral la activ.

Acum mai bine de un an, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral (AVC), motiv pentru care a fost operat de urgență și pus pe tratament pe timpul recuperării.

Parcursul afaceristului părea să decurgă bine, dar acum schimbări semnificative au apărut la nivel fizic.

Irinel Columbeanu a avut, în timp ce se afla în emisiune la Adiță, diverse dificultăți care apar odată cu efectele unui AVC.

Greutate în mișcare, răspunsuri întârziate sau scurte. De asemenea, afaceristul nu-și poate ține deschis complet ochiul drept și are dificultăți în a-și duce paharul la gură.

Cel mai mare regret al lui Irinel Columbeanu

Unul dintre lucrurile de care multă lume a fost cu siguranță curioasă este despre regretul cel mai mare din viața lui Irinel Columbeanu. Așa cum procedează cu fiecare invitat, Adiță l-a întrebat pe omul de afaceri român ce mare regret are în viață.

Afaceristul a explicat că regretă decizia de a candida la Primăria Capitalei împotriva lui Sorin Oprescu, explicând că din cauza acestei decizii, cel mai probabil, și-a atras tot ghinionul și a ajuns aproape trăind de pe o zi pe alta.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.


Publicat

în

de către

Etichete: