Câţi bani i-a dat Tzancă Uraganu unei bătrâne, pe stradă: „Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei”

Face ce face și iese de fiecare dată în spațiul public cu fiecare faptă pe care o face. De această dată manelistul a demonstrat că are o inimă mare, mai exact a oferit niște bani unei femei sărmane din București. Iată câţi bani i-a dat Tzancă Uraganu unei bătrâne, pe stradă.

Întregul moment a fost filmat și postat pe o rețea de socializare iar fanii au apreciat gestul de caritate.

Câţi bani i-a dat Tzancă Uraganu unei bătrâne, pe stradă

Tzancă Uraganu a arătat că are o inimă mare și că știe ce înseamnă să oferi un moment de bucurie cuiva. Cântărețul de manele a ajutat o bătrână din stradă cu o sumă de bani.

Actul de caritate făcut de Tzancă a fost filmat și postat pe contul său de TikTok, acolo unde a specificat că nu încearcă decât să demonstreze ce ușor poți să bucuri pe cineva.

„Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei, dar asta înseamnă bucuria!”, a spus Tzancă pentru urmăritorii săi.

”Să-ți trăiască familia, mamă!”, au fost vorbele bătrânei după ce manelistul i-a înmânat o bancnotă de 100 de lei.

Tzancă Uraganu, acuzat de Mădălina Miu că i-a furat piesele

Mădălina Miu intenționează să-l dea în judecată pe Tzancă Uraganul, nimeni altul decât actualul ei soț. Femeia îl acuză pe cântărețul de manele că i-ar fi furat melodiile din telefon, în perioada când formau un cuplu și locuiau sub același acoperiș.

Mădălina Miu, încă soția lui, nu îi dă deloc pace prea curând. Recent, în cadrul unei emisiuni, femeia a susținut că nu mai are posibilitatea să lanseze mai multe piese din cauza manelistului.

Mădălina Miu a spus că melodiile i-ar fi fost luate din telefon chiar de Tzancă Uraganul, fără să îi acorde vreun drept de autor. Pentru a-și găsi dreptatea, bruneta a apelat deja la ajutorul unui avocat.

“Da, e adevărat, acestea nu vor mai apărea pe viață, îți dai seama. Avocatul meu e cel care se ocupă de protejarea drepturilor de autor”, a spus Mădălina Miu, încă soția lui Tzancă Uraganu, la “Xtra Night Show”.

Mădălina Miu a explicat și cum a ajuns în această situație. “Are mai multe îndeledniciri, să vi le dezvăluie el (n.r despre cum i le-a luat), noi am locuit în casă zi de zi timp de 3 ani de zile, telefonul era la îndemâna lui”, a mai spus femeia.

Tzancă Uraganul dă de pământ cu propriul frate

După ce la începutul anului între Tzancă Uraganul şi cele două vloggerite a izbucnit un scandal de amploare, se pare că acum disputa a escaladat. De această dată, Tzancă Uraganul dă de pământ cu propriul frate, după ce acesta a lansat o melodie cu Tina şi Reea.

În mediul online au apărut din nou imagini cu soţia lui Tzancă Uraganul care era desfigurată. Imaginile şocante au fost divulgate de două influencerite, Tina şi Reea, apropiate alei soţiei manelistului. Potrivit acestora, Madalina Miu, amantă lui Tzancă Uraganul, i-ar fi cerut manelistului să îşi bată soţia, aceasta fiind una dintre condiţiile pentru o împăcare.

Ulterior, a început un război între Tzancă Uraganul şi vloggerite care pare să nu se sfârşească prea curând. Mai ales acum când fratele manelistului a lansat o piesă cu duşmancele lui. Colaborarea neaşteptată l-a scos din sărite pe Tzancă Uraganul, care l-a făcut praf pe Miraj.

”Boschetarul acesta de Miraj, că asta este un boschetar, mă obliga să fac aceste postări, care nu-mi stau în caracter. Vă daţi seama, nu-i convine. Am proprietăţi de un milion de euro cash şi el nu are nici casa plătită. Că să vedeţi diferenţa. Vorbim pe bune. Eu nu mă jur strâmb că am frică de Dumnezeu. Să moară fata mea dacă are casa plătită. Vorbeşte gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Aţi văzut şi voi în ce hal a ajuns. Cântă şi prost, cânta şi fals, e vai de capul lui. N-are nici formaţie, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi. Săracul ăsta să-şi vadă de treaba lui”, a spus Tzancă Uraganul despre fratele lui, Miraj.

@tzzzancauraganu

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns