Câți euro costă să trăiești o lună în Spania. Un român plecat la muncă a făcut calculul. „Dacă ne mai trebuie, ne împrumutăm!”

Un român plecat la muncă în Spania a făcut o listă cu prețurile pe care trebuie să le plătești dacă locuiești în Spania, în chirie, de unul singur. Iată cum trăiește în fiecare lună bărbatul stabilit în altă țară.

Românul a pus toate cheltuielile pe hârtie și a ajuns la 1.880 de euro, fără vacanță, cluburi, sau ieșitul la o terasă pentru a se relaxa.

Afirmațiile au venit din partea altor români care muncesc în Spania și care au văzut postarea bărbatului. Aceștia au făcut câteva precizări importante.

”Pai si in Romania plateam chirie..su unde stateam …scara blocului mirosea numai a urina…era prin Drumul Taberei..sector 6….acum 9 ani..plateam 350 euro un ap cu 3 camere…”.

”Cui nu-i place sa nu stea în Spania, nu e obligat. Daca crede ca se câstiga mai mult in Rominia e alegerea fiecăruia”.

”Pai cumparati casa ca sa nu platesti chirie, lasate de fumat, si ai sa fii cel mai bogat din cimitir”.

”Păi dacă atâta faceți, atât primiți! Dacă făceai o facultate de programator, nu duceați lipsă!!! Un bun programator are 8mii – 10 mii de euro .. Ee tot una cu tine???”., au fost comentariile românilor, potrivit ȘtirideCluj.ro

Italia, lăudată de români

O femeie din România care a plecat in Italia in urma cu opt ani, locuiește in orașul Toscan Lucca, unde a închiriat o garsoniera cu 400 euro pe lună, într-o clădire recent construita, cu un etaj.

Garsoniera sa este amplasata la parter, iar femeia spune că este încântată de locuința și viața sa din afară.

De altfel, un caz asemănător este un alt român stabilit în Italia pe nume Marius, care a părăsit Romania acum șapte ani.

Marius locuiește în orașul Pescara, din regiunea Abbruzo, într-o vila cu șapte camere si curte spațioasa, pentru care plătește o chirie de 700 euro pe lună.

Cu siguranță există și alte povești de viață asemănătoare acestor oameni plecați la muncă în străinătate, dar cel mai potrivit este să te gândești de două ori dacă vrei să-ți cauți un job în străinătate, conform Wallstreet.ro.


Publicat

în

de către

Etichete: