Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt dureroase

O bunică a filmat ce face un copil de doar 3 ani, atunci când ajunge la mormântul mamei sale. Imaginile dureroase au devenit virale.

Să îți pierzi mama este, poate, unul dintre cele mai dureroase momente din viața unui copil sau a unui părinte. O bunică nu s-a ferit să ascundă asta, așa că a filmat ce anume s-a întâmplat atunci când a mers împreună cu nepotul ei la cimitir, pentru ca băiețelul de 3 ani să meargă la mormântul mamei sale. Imaginile au fost apoi publicate pe Instagram și au devenit virale, stârnind numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Lochan este un băiețel în vârstă de 3 ani din Nanaimo, Vancouver Island (Canada). Cel mic a rămas orfan de mamă și este în prezent crescut de tatăl său, dar și de către bunici. Lisa Marshall, bunica maternă, merge adesea cu cel mic la mormântul fiicei sale (adică mama băiatului), în încercarea de a depăși pierderea suferită, dar și de a ține vie amintirea mamei pentru copil.

Deși are doar 3 ani, băiețelul vizitează des locul de veci al mamei și îi aduce flori sau decorațiuni de grădină, frumos colorate. De Crăciun, bunica și cel mic au decorat mormântul și au adus chiar și un brad mic, frumos împodobit.

Ceea ce i-a emoționat pe mulți a fost veselia cu care copilașul de doar 3 ani aleargă pe alee, spre mormântul mamei sale. După ce zăbovește câteva momente acolo, acesta îi mângăie și să sărută poza, înainte să plece.

„Am fost s-o salutăm pe mami la mormânt și să îi ducem flori de primăvară”, a scris bunica în dreptul imaginilor.

Așa cum era de așteptat, aceste imagini au mișcat inimile a numeroase persoane din întreaga lume și nu puțini au fost cei care au fost emoționați de această poveste.

Lisa Marshall în vârstă de 48 de ani și-a pierdut fiica atunci când aceasta avea 21 de ani din cauza unor probleme psihice ce au împins-o către suicid, în anul 2022. De atunci, băiatul este crescut de tatăl său și de bunicii materni, care încearcă din răsputeri să îi ofere celui mic o viață frumoasă și liniștită.

Bunica filmează multe dintre drumurile băiatului la mormântul mamei sale și publică imaginile pe Instagram, fără să se ferească să își exprime durerea pierderii propriului copil. În plus, femeia susține că face acest lucru pentru ca oamenii să conștientizeze că nu e o rușine să suferi și să îți arăți suferința, dar și să facă publică povestea sa, pentru ca lumea să conștientizeze mai mult cât de periculoase pot fi uneori bolile mintale, depresiile sau alte afecțiuni psihice.


Publicat

în

de către

Etichete: