Ce a pățit un român care s-a întors din Italia, acasă, la soție. A trăit un șoc

Un bărbat care s-a întors din Italia trăiește o adevărată dramă, după ce soția sa nu îl lasă să intre în locuința din Dragomirești. Virgil A. a povestit cu lux de amănunte care este motivul pentru care femeia i-a dat ”interzis” și ce are cuplul, de fapt, de împărțit.

Un bărbat din Dragomirești a vrut să își facă dreptate, după ce a fost ”expulzat” de soție din casă.Virgil Antohi, care se afla plecat încă din anul 2001 la muncă în Italia, s-a întors acasă, însă reacția soției nu l-a bucurat nicidecum.

Bărbatul s-a trezit cu imposibilitatea de a intra pe proprietate, iar oamenii legii nu au reușit nici până acum să soluționeze problema conjugală. Bărbatul, care a primit ”interzis” de la soție, dorea să ia bormașina din casă, pentru a pune un lampadar la mormântul părinților săi.

Ea vrea să mă întorc înapoi la dânsa, eu nu mai vreau, din cauză că eu când am plecat în Israel, am avut oi, cai, vite și ea mi le-a vândut. Mi-a făcut numai daune, eu nu mai vreau asta, eu vreau sa fiu curat. Eu am șapte copii. Ea mi-i fugărea de acasă, veneau la mine la Italia să stea. Mi-a scos fetele la produs. I-am spus “Tu cu mine din 2004 nu mai ești!

Eu am plecat în lumea mea, tu du-te, mărită-te, casa las-o la copii”. N-am avut posibilitate atunci să divorțez, am copii pe care i-am purtat la școală, eu am dovezi. Din 2004 până în 2013 le-am dat bani la copii, eu nu cer altceva decât să mă lase să intru, iar eu după, plec. Înapoi nu am la ce să vin. Mi-a vândut tot, eu n-am venit pentru avere.


Publicat

în

de către

Etichete: