Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel, după o carieră de peste 60 ani în teatru și în televiziune

Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu câteva momente în urmă. Regretatul artist a lăsat un gol uriaș în sufletul tuturor românilor. Acesta a avut o carieră excepțională, asta datorită anilor petrecuți în teatru și în televiziune. Mai exact, este vorba de 60 de ani în care acesta a trebuit să facă față tututor momentelor, dar și situațiilor din televiziune.

Marele actor a trecut în neființă chiar la spitalul în care acesta a fost internat, după ce, în ultima perioadă, s-a luptat cu problemele grave de sănătate care îl afectau din ce în ce mai mult.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a împlinit anul acesta vârsta de 83 de ani. Datorită talentului său, pe care l-a avut încă de la o vârstă frageta, acesta a susținut că a fost îndrumat chiar de către mama lui să facă teatru. Cu toate că scena a fost marea iubire de-a lungul anilor, acesta a făcut parte și din sfera televiziunii.

Din ultima declaraţie de avere a actorului reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei pensie de revoluţionar, 73.512 lei pensie normală, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii şi 10.800 de lei o indemnizaţie handicap de gradul 2 pentru că o îngrijea pe soţia bolnavă. Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună, potrivit Adevarul.ro.

Ce proprietăți și case deținea Alexandru Arșinel

În afara sumelor de bani pe care marele actor le deținea, acesta mai avea și 4 terenuri. O cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia, erau cele patru proprietăți ale lui Alexandru Arșinel.

Acesta avea şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, dar şi un autoturism. Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns