Ce culoare trebuie să aibă portofelul, în funcţie de zodie, ca să atragi banii. Lidia Fecioru îţi dezvăluie secretul portofelului plin

Oricât de mulţi ar avea, omului nu-i vor prisosi niciodată banii. Dar cum banii mulţi nu sunt chiar apanajul românului de rând, acesta recurge adesea la ritualuri de atragere a abundenţei. Parapsihologul Lidia Fecioru le vine în ajutor celor care vor să nu mai ducă lipsa banilor şi dezvăluie secretul abundenţei.

Cum atragi banii. Trebuie să ştii, însă, că, în atragerea banilor, un rol important îl are şi culoarea portofelului. Nu, nu este o glumă. Anumite culori atrag banii uşor, în timp ce alte culori îi fac să dispară repede. Iar semnul zodiacal sub care te-ai născut cântăreşte şi el la fel de greu.

Ce culoare trebuie să aibă portofelul, în funcție de zodie

Iată, aşadar, cum să-ţi alegi portofelul dacă vrei ca banii să tragă la tine. De asemenea, ţine cont de aceste recomandări şi dacă îi faci cuiva cadou un portofel:

BERBEC: galben pal și verde

TAUR: turcoaz și verde

GEMENI: violet, galben și gri

RAC: alb, albastru, argintiu

LEU: roșu, negru, auriu și portocaliu

FECIOARĂ: alb, albastru, violet și smarald

BALANȚĂ: toate culorile elementului apă

SCORPION: burgund, galben și zmeuriu

SĂGETĂTOR: toate nuanțele de albastru

CAPRICORN: tonuri întunecate de gri și verde

VĂRSĂTOR: albastru și alb

PEȘTI: toate nuanțele de violet și albastru pal

Cum atragi banii. Lidia Fecioru te învaţă să atragi abundenţa

Dacă alegi un portofel cu mai multe culori, asigură-te că acestea sunt perfect armonizate între ele, atrage atenţia parapsihologul Lidia Fecioru. De asemenea, specialistul recomandă ca general valabilă nonculoarea negru pentru portofele. Un portofel negru va aduce armonia și energia pământului și constanță în fertilitate, iar acest lucru se va reflecta în sumele de bani. Pentru finanțe generoase, poți opta pentru un portofel negru, însă ai grijă ca acesta să fie realizat din piele naturală, materialul cel mai potrivit pentru un portofel care atrage banii.

În plus, trebuie să știm că avem nevoie de o singură bancnota în portofel pentru a atrage alți bani. Banii nu trebuie cheltuiți imediat ce au fost primiți, ci este indicat să stea în portofel măcar peste noapte. Așadar, nu vă grăbiți să cheltuiți, așteptați până a doua zi. Doar așa banconetele aduc „energia banului”, un mare avantaj atunci când vrei să ai parte de bunăstare în domeniul financiar.

„Bancnota de 100 de lei atrage bani. Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a declarat Lidia Fecioru.

Un portofel rupt, mai ales pe la colțuri atrage sărăcia, bioenergoterapeutul fiind de părere că acesta trebuie aruncat la gunoi și înlocuit cu un nou.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns